imagine articol

Echipa noastră reia campionatul cu un duel în fața Stelei

U-Banca Transilvania reîncepe partidele din Liga Națională, după o pauză de aproximativ trei săptămâni. Formația noastră își măsoară forțele cu Steaua București, într-un duel programat sâmbătă, 29 februarie, la BTarena. Confruntarea va începe la ora 19:00 și nu va fi transmisă de niciun post de televiziune.

În pauza cauzată de partidele echipelor naționale, baschetbaliștii lui Duško Vujošević și Mihai Silvășan s-au pregătit pe plan local. Trei jucători clujeni și-au reprezentat țara în jocurile de calificare la EuroBasket 2021, și anume Darko Planinić, Artis Ate, respectiv Rareș Uță. De asemenea, U-Banca Transilvania a obținut un succes clar într-un amical cu Gaz Metan Mediaș. De la începutul acestei săptămâni, lotul alb-negrilor este complet, iar întâlnirea de sâmbătă ne aduce în față ocupanta locului patru în Liga Națională.

Steaua București a înregistrat 7 victorii și 9 înfrângeri în actualul sezon, acumulând 23 de puncte. Sportivii lui Cătălin Burlacu sunt la cinci puncte în urma celor de la BC CSU Sibiu. De partea cealaltă, U-Banca Transilvania este pe doi, cu un total de 13 succese și 3 eșecuri. Un singur punct ne desparte de liderul CSM CSU Oradea.

De la ultima încleștare cu Steaua, lotul bucureștenilor a suferit modificări. Dušan Kutlešić a venit la echipă pentru a-l înlocui pe Ronnie Harrell. În grupa roșie, trupa din capitală are o singură victorie, 100 la 82 în fața celor de la BC SCM Timișoara. La rândul lor, Planinić și compania au depășit-o în această fază pe Dinamo și au pierdut cu Sibiul.

În actuala ediție a Ligii Naționale, U-Banca Transilvania a mai înfruntat-o pe Steaua de două ori. De fiecare dată, transilvănenii au obținut victorii categorice, 88 la 64 în tur, respectiv 99 la 74 în retur.

Mihai Silvășan, antrenor principal:

Este primul meci după pauza competițională. Evident, ne dorim să învingem. Intrăm în ultima sută de metri înainte de playoff. Scopul nostru este să ne recâștigăm prima poziție din clasament. Așadar, nu putem face pași greșiți. Am profitat de pauza competițională pentru a ne reface, dar și pentru a ne îmbunătăți jocul. Am avut timp de antrenament, suntem într-o formă bună cu care să atacăm ultima parte a sezonului. Nu avem accidentați, toată lumea este aptă și vrem să câștigăm mâine seară. 

Bilete pentru meciul cu Steaua sunt disponibile astfel:

· 10 lei online AICI

• 12 lei la casa de bilete din BTarena (casieria este deschisă sâmbătă de la ora 16.00)

• 50% reducere pentru elevi (copii de la 6 ani), studenți și pensionari. Oferta este valabilă doar la achiziționarea biletelor de la casieria bilete.ro din incinta BTarena;

• Gratuitate pentru copiii cu vârsta de până la 6 ani, fără a fi asigurat locul pe scaun;

• Gratuitate pentru persoane cu dizabilități: abonamentele se pot ridica de la casa de bilete în baza cărții de identitate și a certificatului de handicap.

Parteneri