imagine articol

Echipa noastră a încheiat seria meciurilor amicale cu o înfrângere în fața lui Panathinaikos

U-Banca Transilvania a întâlnit cel mai puternic adversar în ultimul amical din Grecia, și anume Panathinaikos. Gruparea din Atena ne-a învins cu scorul de 98-82, iar baschetbaliștii noștri au încheiat seria jocurilor de verificare și vor reveni duminică în țară. 

 

Verzii au utilizat câțiva dintre cei mai importanți jucători, printre care Kostas Sloukas, Jerian Grant, Kostas Antetokounmpo sau Luca Vildoza, astfel că după câteva minute conduceau cu 17-2. Echipa noastră a dat semne de revenire și s-a apropiat până la finalul sfertului întâi, încheiat la scorul de 25-22. Cu alte cuvinte, Richard și compania au pus umărul pentru un parțial de 13-0. Apoi, Panathinaikos a controlat disputa, însă am arătat momente bune de joc, Jones, Cățe și Seeley remarcându-se în atac. 

 

Bryce Jones a totalizat 15 puncte, 8 pase decisive și 2 recuperări. Tot 15 puncte a strâns și Emi Cățe, alături de 7 recuperări. DJ Seeley a terminat partida cu 11 puncte și o pasă decisivă, în vreme ce Jarell Eddie, Mareks Mejeris și Andrija Stipanović s-au evidențiat cu 8 puncte fiecare.

 

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania

 

Am jucat ultimul meci de pregătire. Echipa a fost destul de obosită, fiind al cincilea meci în aproximativ 10 zile. Per total, am avut momente bune în joc, dar nu am reușit să ținem ritmul și să avem o apărare bună. Au existat momente pozitive, însă nu au fost suficiente pentru a spera la victorie. Am întâlnit o echipă extrem de bună. Chiar dacă le-au lipsit anumiți jucători, au resurse să câștige. Ne vom odihni acum, apoi vom reveni la treabă, pentru a pregăti cât mai bine meciurile de la Oradea. Primul joc va fi extrem de important pentru accederea la turneul final al Cupei României. 

HAIDE "U"
0

Parteneri