imagine articol

Echipa a plecat la Bucuresti

Echipa noastra va juca sambata, 2 februarie, de la ra 20.15, la Brazi, cu CSU Ploiesti. Jucatorii nostri au plecat in aceasta dupa amiaza la Bucuresti.

Mihai Silvasan: "Este un meci foarte important pentru noi. Stim foarte bine cum se motiveaza Ploiestiul impotriva noastra, insa si noi ne motivam foarte bine cand evoluam impotriva lor. Jucam la ei acasa, am pregatit foarte bine meciul in aceasta saptamana, din pacate nu am putut sa ne antrenam la noi in sala, dar mergem la Bucuresti cu trei zile inainte de meci pentru a ne putea antrena. Vom da totul pe teren si speram sa facem un joc bun. Cu siguranta, mergem la victorie in partida de la Brazi, cu CSU Ploiesti. O victorie te poate duce pe locul doi, iar o infrangere te poate duce pe 7-8. Este un meci important, insa nu este decisiv, pentru ca mai sunt multe partide de jucat. Cel mai bine e sa luam fiecare meci in parte si sa tragem linia abia la final. Partida tur a fost de mult, de atunci ne-am schimbat si noi putin echipa, si ei, va fi cu totul alt meci. Ei ne-au batut la noi acasa in prelungiri, insa cred ca de atunci ne-am mai maturizat si speram sa nu mai facem aceleasi greseli".

Niksa Bavcevic: "Din pacate, sala noastra este ocupata, nu este prima data cand se intampla acest lucru, dar aceasta este situatia, pentru toate echipele din Cluj este la fel. Asteptam ca noua sala sa fie terminata, pentru a ne putea antrena normal in asemenea situatii. Mergem de astazi la Bucuresti pentru a ne putea pregati si de acolo la Brazi, pentru meci. Obiectivul nostru este sa ne mentinem parcusul avut in aceste ultime meciuri, iar, cu siguranta, obiectivul celorlalte echipe este sa rupa acest sir de victorii. Jucam mai bine decat acum o luna sau doua luni, este sigur, cred ca suntem mai maturi din toate punctele de vedere. Jucam impotriva unei echipe care cred ca este favorita si in acest an la titlu. Am avut o saptamana dificila pana acum, Baciu nu s-a antrenat in aceasta perioada din cauza unei viroze, nu stim daca Nakic va face deplasarea pentru ca este bolnav si el. Steve Ross a ratat pana acum trei antrenamente din cauza suprafetei pe care ne antrenam. Echipa din Ploiesti are o combinatie de trei pivoti, Stanescu-Burlacu-Tica, care nu se pot compara cu ai altor echipe. Sunt mult mai puternici sub panoul decat noi. Este un derby traditional, stim ce inseamna o victorie in deplasare si stim ce ar inseamna o victorie pe terenul lor. Va fi foarte dificil, mai ales ca au pierdut in ultima etapa. Sunt convins ca, dupa partida cu Rovinari, a fost alerta la Ploiesti, nu stiu insa daca a fost cod portocaliu sau rosu. Nu vreau sa ma leg de problemele interne ale niciunei echipe, sunt convins ca vor face totul pentru a recupera punctele pierdute etapa trecuta".

Parteneri