imagine articol

Dykes, Rasic şi Pustozvonov nu au făcut deplasarea în Cehia

U-Banca Transilvania a plecat astăzi spre Pardubice (Cehia), acolo unde va întâlni echipa din localitate în cadrul ultimului meci din cadrul Grupei O a FIBA Europe Cup şi, totodată, ultimul meci pe plan europena pentru echipa noastră în acest sezon.

MIHAI SILVĂȘAN, antrenor principal U-Banca Transilvania:

Thumbnail

"Ne deplasăm în Cehia pentru ultimul joc din această fază secundă a grupelor. Vom întâlni Pardubice, o echipă ce îşi va dori revanşa după meciul tur, mai ales că joacă în faţa propriilor suporteri, astfel că ne aşteaptă un meci foarte dificil. Am decis ca, dat fiind că şansele de calificare sunt nule şi întrucât ne aşteaptă o perioadă cu multe meciuri importante în campionat şi Cupa României, să îi menajăm pe câţiva dintre cei care au dus greul până acum, astfel că cei mai tineri vor avea minute bune de joc. Dykes şi Rasic nu au făcut deplasarea, iar lor li se alătură Pustozvonov, care este uşor accidentat, însă noi vom lupta pentru victorie indiferent de formula de joc, indiferent de adversar, aşa că sperăm să ne întoarcem cu o victorie din Cehia!"

Meciul BK Pardubice - U-Banca Transilvania va avea loc miercuri, cu începere de la ora 19 şi va fi transmis live pe canalul de Youtube al competiţiei.

Parteneri