imagine articol

Duško Vujošević va susține o prezentare în cadrul Colegiului Central al Antrenorilor de Baschet

Duško Vujošević, tehnicianul coordonator al clubului nostru, a fost invitat de către Colegiul Central al Antrenorilor de Baschet din România să susțină o prezentare a câtorva dintre tehnicile sale de pregătire.

Astfel, antrenorul de la U-Banca Transilvania va vorbi joi, 30 aprilie, despre tema intitulată “Dezvoltarea aruncătorului de elită, de la selecție până la confirmare”. Workshop-ul lui Duško Vujošević va începe la ora 11:00 și va putea fi urmărit pe pagina de youtube a Colegiului Central al Antrenorilor.

Totodată, miercuri, 29 aprilie, va fi postată ședința video pe care Duško Vujošević a avut-o cu antrenorii academiei U-Banca Transilvania. Subiectul acestei discuții a fost tehnica unei aruncări corecte la coș. 

Pe lângă tehnicienii români, la prelegerile Colegiului Central al Antrenorilor de Baschet au participat Mike Taylor (Selecționerul naționalei Poloniei), Dragoljub Avramović (Antrenorul secund al naționalei Serbiei U18) sau Avi Kowalski (Preparatorul fizic al naționalelor de juniori israeliene).

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit