imagine articol

După victoria din Slovenia, campioana României se deplasează la Miercurea Ciuc

Meciurile continuă pentru U-Banca Transilvania, astfel că jucătorii noștri au plecat în această dimineață spre Miercurea Ciuc. Gruparea clujeană întâlnește formația locală într-un joc ce contează la etapa cu numărul XVII. Fluierul de start al disputei se va da sâmbătă, 21 ianuarie 2023, la ora 16:00, în direct pe FRB TV.

 

Lideri în Conferința A, cu un bilanț de 13 succese și un singur eșec, jucătorii lui Mihai Silvășan se duelează cu CSM VSK, formație clasată pe 8. Harghitenii au acumulat până acum doar 2 victorii și au pierdut alte 12 încleștări. Cu alte cuvinte, singurele rezultate pozitive ale ciucanilor au venit împotriva celor de la CSM Târgu Jiu, respectiv CSM Târgu Mureș.

 

Totodată, Miercurea Ciuc are un șir de 8 înfrângeri la rând, ultima la aproape 30 de puncte diferență, în returul cu CSM Târgu Mureș. Acest parcurs modest a determinat schimbări, iar în lotul lui Laszlofy Botond a sosit fundașul Luka Igrutinović. Pe de altă parte, Miercurea Ciuc s-a despărțit de Nemanja Manojlović, respectiv Haris Cucović.

 

De partea cealaltă, alb-negrii au revenit joi dimineața în țară cu moralul ridicat, prin prisma succesului cu Cedevita Olimpija Ljubljana. Cu ocazia acestui joc, în formația noastră a debutat și Jalen Jones. Totodată, Mihai Silvășan nu întâmpină probleme de efectiv. 

 

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania

Va fi un meci în care principalul nostru scop este să avem o mentalitate corectă pentru a juca un baschet de calitate. Nu ne dorim accidentări și intenționez să folosesc cât de mult jucătorii tineri. 

 

HAIDE "U"
35

Parteneri