imagine articol

După meciul cu Steaua ne mutăm în Sala "Horia Demian"!

După meciul cu Steaua CSM EximBank Bucureşti, programat sâmbătă, 16 ianuarie, de la ora 20.00 la Sala Polivalentă, echipa noastră va juca următoarele patru partide de pe teren propriu la Sala Sporturilor "Horia Demian". Această decizie a fost luată deoarece Sala Polivalentă este ocupată în perioada 21 ianuarie - 15 februarie cu două târguri şi FED Cup (tenis feminin). Abonații noștri vor avea acces și la aceste meciuri, pentru ei fiind rezervate tribunele de jos ale sălii ”Horia Demian”, însă fără loc rezervat (se vor așeza pe orice loc liber).

MARCEL ȚENTER, antrenor principal:

Thumbnail

"Sigur că ne-am obişnuit deja în această sală, ne place să jucăm aici, însă înţelegem că sunt probleme de natură organizatorică, sunt și alte evenimente. Lucrurile pe care nu putem să le controlăm prea bine sunt momentele în care trebuie să ne antrenăm într-o perioadă foarte scurtă de timp în mai multe locaţii. De exemplu, înainte de prima manşă cu Piteştiul, ne-am antrenat timp de cinci zile în patru locaţii diferite. Baschetul este un sport de precizie şi iţi trebuie constanţă în aceaşi sală, la acelaşi inel, pentru a căpăta încredere în șut. Caracteristicile inelelor în Sala Polivalenta A sau B, sau în Sala "Horia Demian" sunt total diferite de la panou la panou. Nu ne plângem, însă nu e uşor să te antrenezi în acest mod. Eu îmi doresc ca, indiferent unde jucăm, ori în Polivalentă, ori în «Horia Demian», să ne putem antrena cel puţin trei zile înaintea unul meci în aceaşi sală. În Sala «Horia Demian» am câştigat titlul şi este templul baschetului clujean, nu este o problemă să jucăm acolo, doar că aceste plimbări nu ne avantajează".

Programul echipei până la finalul returului:

  • U-Banca Transilvania - Steaua CSM Eximbank (sâmbătă, 16 ianuarie, ora 20.00, Sala Polivalentă Cluj-Napoca)
  • Steaua CSM Eximbank - U-Banca Transilvania (miercuri, 20 ianuarie, ora 17.15, Sala Polivalentă Bucureşti)
  • U-Banca Transilvania - BC Timişoara (marţi, 26 ianuarie, Sala Sporturilor "Horia Demian")
  • U-Banca Transilvania  - Energia Târgu Jiu (sâmbătă, 30 ianuarie, Sala Sporturilor "Horia Demian)
  • BCM U Piteşti - U-Banca Transilvania (miercuri, 3 februarie, la Piteşti)
  • U-Banca Transilvania - Phoenix Galaţi (sâmbătă, 6 februarie, Sala Sporturilor "Horia Demian)
  • SCM U Craiova - U-Banca Transilvania (miercuri, 10 februarie, la Craiova)
  • U-Banca Transilvania - BC Mureș (sâmbătă, 13 februarie, Sala Sporturilor "Horia Demian)

Notă: data meciurilor poate suferi modificări în funcţie de televizări.

După meciul cu BC Mureş, echipa va reveni la Sala Polivalentă pentru meciurile din faza a doua a campionatului (faza locurilor 1-6) şi play-off.

Parteneri