imagine articol

Dorin Pintea și Cătălin Baciu, înainte de meciul cu CSU Atlassib Sibiu

La conferința de presă de astăzi, ce precede jocul cu CSU Atlassib Sibiu din cadrul etapei a III-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, au participat jucătorul Cătălin Baciu și antrenorul secund, Dorin Pintea.

CĂTĂLIN BACIU

Thumbnail

”Sibiul este o echipă care tebuie respectată, întotdeauna când au venit la Cluj au făcut un joc bun, sunt o echipă destul de echilibrată, au jucători care pot «să tragă de afară» și care este capabilă să joace și sub panou. Îi cunoaștem pe o parte dintre jucători, în această săptămână ne-am pregătit pentru ei și cred că o să facem un meci bun. Trebuie să ne luăm revanșa față de suporteri, după meciul pierdut acasă cu Dinamo, față de noi, însă cred că o vom face în timp. Cred că Sibiul este mai puternică decât sezonul trecut, cred că are jucători mai buni și joacă mai rapid, mai în viteză”.

DORIN PINTEA

Thumbnail

”Sibiul a jucat primul meci din campionat la Timișoara, un meci considerat ușor și al doilea meci cu Steaua, o echipă pretendentă la titlul, deci nu cred că putem judeca echipa doar după două jocuri dezechilibrate. Au evoluat și în Cupa României, dar e greu să compari meciurile de Cupă cu cele din Campionat, pentru că în Cupă se joacă cu doi români obligatoriu în teren. Lalovic a venit mai târziu la echipă, am urmărit toate meciurile lor din Cupă și din campionat și, după părerea mea, încă nu e intergrat în sistemul echipei, dar este un jucător important pentru Sibiu. Este un derby deja de tradiție în campionatul nostru, este încă un derby al Ardealului. Întotdeauna sibienii au venit cu dorința de a câștiga și anul trecut au câștigat la Cluj, la un punct, dar asta este viața, meciurile de baschet se joacă pe teren. Nu ne mai permitem să facem pași greșiți în fața suporterilor”.

Meciul U-Banca Transilvania - CSU Atlassib Sibiu va avea loc sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 20.00 la Sala Polivalentă.

Biletele se pun în vânzare începând de vineri, după următorul program:

  •     Vineri: de la ora 12.00- 18.00
  •     Sâmbata: de la ora 12.00 - 20.30

Preț unic bilet: 10 lei.

Parteneri