imagine articol

D.J. Seeley revine la U-Banca Transilvania!

U-Banca Transilvania a realizat o ultimă achiziție înaintea debutului oficial în noul sezon. Gruparea noastră îl readuce pe D.J. Seeley, care va evolua doar în partidele din BKT EuroCup.

D.J. Seeley a fost unul dintre jucătorii de bază ai campioanei României în stagiunea precedentă. Sosit la Cluj-Napoca direct din Euroligă, de la Bayern Munchen, americanul a impresionat imediat în maioul alb-negru. De altfel, Seeley a fost decisiv în numeroase confruntări câștigate în BKT EuroCup.

Cu alte cuvinte, D.J. a jucat în 17 meciuri din sezonul trecut al BKT EuroCup, iar 16 le-a început ca titular. Drept urmare, D.J. a strâns statistici de 14.0 puncte, 2.5 recuperări și 2.1 pase decisive. Totodată, în 6 partide a marcat cel puțin 20 de puncte.

Originar din Redding, California, D.J. va împlini 35 de ani la finalul lui noiembrie. Acesta a absolvit Cal State Fullerton și a debutat în baschetul profesionist în Serbia. De-a lungul carierei, Seeley a mai evoluat la Manresa, Beșiktaș, Gran Canaria, Maccabi Tel Aviv, Rytas Vilnius, Zaragoza, Buducnost Podgorica sau BCM Gravelines Dunkerque.

Baschetbalistul de peste ocean este campion al României și al Muntenegrului. În plus, D.J. a cucerit Cupa în Israel, Lituania și Muntenegru.

HAIDE "U"
0

Parteneri