imagine articol

Deplasare la malul Mării Negre pentru campionii României

U-Banca Transilvania a efectuat o deplasare lungă în acest sfârșit de săptămână. Baschetbaliștii noștri joacă împotriva celor de la CSM Constanța, într-o partidă programată sâmbătă, 19 octombrie 2024, cu începere de la ora 17:00. Meciul va fi transmis în direct pe FRB TV.

 

Echipa lui Mihai Silvășan are moralul ridicat, după ce a obținut prima victorie europeană a sezonului. U-Banca Transilvania a impresionat la Hamburg și a câștigat clar cu scorul de 103-67. Clujenii au controlat disputa, și-au impus ritmul autoritar în sfertul al doilea și nu au cedat nici după pauză, reușind să urce pe locul 6 în clasamentul grupei.

 

Richard și compania caută să continue șirul rezultatelor pozitive din campionat, dar misiunea nu se anunță a fi prea ușoară. Clujenii se duelează cu o altă grupare care reprezintă România în cupele europene, CSM Constanța participând în FIBA Europe Cup. Baschetbaliștii lui Dan Fleșeriu ocupă ultimul loc în grupa B a întrecerii, duelându-se cu nume importante, precum Cholet Basket, Antwerp Giants și Fribourg Olympic. 

 

Practic, CSM Constanța a înregistrat două înfrângeri în primele două partide. Lucrurile nu stau mai bine pentru dobrogeni nici în Liga Națională, acolo unde au un bilanț de o victorie și trei înfrângeri. Drept urmare, CSM va încerca să ofere o replică pe măsură în fața campioanei României, mai ales că în lot se regăsesc jucători cu experiență, precum Isiah Philmore, Cătălin Baciu, Kevaughn Allen sau Tra Hollins.

 

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania

 

Un meci în deplasare, în care plecăm ca favoriți. Totuși, noi nu ne gândim la acest lucru. Ne concentrăm doar pe jocul nostru, așa că vrem o victorie. Obiectivul nostru este să jucăm bine și să ne îmbunătățim jocul. 

HAIDE "U"
0

Parteneri