imagine articol

Declarații Țenter și Žigeranović înainte de jocul cu Pitești

U-Banca Transilvania va juca cu BCM U Piteşti vineri, 13 noiembrie, de la ora 18.00, la sala Polivalentă, într-un meci din etapa a 8-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin. Înaintea acestui joc, antrenorul principal Marcel Țenter și jucătorul Ivan Žigeranović au participat la o conferință de presă.

MARCEL ȚENTER:

Thumbnail

”Suntem pregătiţi pentru acest meci, suntem conştienţi de importanța partidei, în special pentru că vine după acest eşec de la Târgu Jiu. Acolo a fost un joc pe care puteam să îl câştigăm. Am controlat acest meci aproximativ 35 de minute, însă am avut o mare dezamăgire la final, pentru că rezultatul ne-a fost defavorabil, în special din cauza greşelilor noastre. Deci, cu atât mai mult, meciul de vineri are o semnificație foarte mare pentru noi. Ştim că spectatorii, fanii, aşteaptă foarte mult de la echipa noastră şi noi vrem să le oferim un spectacol baschetbalistic desăvârşit, care să se încheie cu o victorie. Ne antrenăm din greu în fiecare zi şi sper că toată această muncă şi acest efort să se finalizeze cu un meci bun vineri. Chiar dacă nu este gata construcţia echipei noastre, sper să fim mai aproape de baschetul pe care ni-l dorim.
Revenind la jocul de la Târgu Jiu, este greu de găsit explicaţii (pentru înfrângere – n.n.) în momentul în care controlezi jocul... La sfârşitul sfertului 3 nu am mai fost mulţumit de modul în care executam lucrurile, de aceea am şi luat două time-out-uri pe care, în mod normal, nu ar fi trebuit să le iau pentru acest motiv. Semnalele de alarmă din punctul meu de vedere au fost, chiar dacă nu se vedeau în mod evident. Pur şi simplu am încetat să executăm lucrurile noastre fireşti. Dacă acumulăm cele 7 pase greşite sau greşeli mecanice pe care le-am făcut vedem că foarte multe posesii s-au pierdut, pur şi simplu. Nu vreau să iau din meritul echipei din Târgu Jiu, care a înscris patru aruncări de trei puncte grele, nu au fost aruncări deschise, au fost contestate, însă le-au marcat şi este meritul lor şi, până la urmă, datorită acestor ultime trei minute şi jumătate au meritat să câştige acest meci deşi, repet, o mare parte din joc a fost controlat de noi şi cu atât este mai mare dezamăgirea noastră! Toţi câştigăm împreună şi toţi pierdem împreună, nu fugim de responsabilităţi!".

IVAN ŽIGERANOVIĆ

Thumbnail

”Din punctul meu de vedere, ne aşteaptă um meci foarte greu cu Piteşti, mai ales că vine după înfrângerea de la Târgu Jiu, dar suntem pregătiţi şi sunt convins că toată lumea care va juca vineri o să dea mai mult decât 100 la 100 din potenţial! Echipa din Piteşti este una care joacă foarte agresiv în apărare şi apoi fug pe contraatac. Noi îi respectăm, dar respectăm mai mult jocul nostru şi eu zic că, dacă jucam ceea ce exersăm la antrenamente, atunci cred că nu o să fie nicio problemă. Este un meci foarte greu, dar vom da totul pe teren pentru a câştiga.
Am învăţat multe din acest meci, ne-am uitat şi pe video. Eu cred că ceea ce s-a întâmplat se întâmplă de obicei la o echipă care nu este omogenă, la o echipă nouă. Am luptat, am făcut tot ce am vorbit înainte de meci şi vina este a jucătorilor, deci eu şi jucătorii care au fost pe teren am greşit şi noi am pierdut meciul. Antrenorii ne-au spus tot ce trebuia şi când am respectat tactica am avut meciul în mână. Ceea ce s-a întâmplat în ultimele cinci minute, eu zic că nu se va mai repeta până la sfârşitul campionatului, dar asta este, trebuie să trăim şi cu asta şi vineri să ştergem impresia lăsată după meciul de la Târgu Jiu!".

Biletele pentru acest meci se pun în vânzare începând de joi, 12 noiembrie, după următorul program:

  • Joi, 12 noiembrie, de la ora 12.00 - 18.00
  • Vineri, 13 noiembrie, de la ora 10.00 - 19.00.

Bilelete se pun în vânzare de la casa de bilete a Sălii Polivalente. Preţ unic: 10 lei. Copii sub 3 ani au acces gratuit.

IMPORTANT: Având în vedere că tichetele se emit cu loc în momentul achiziţionării, vă rugăm să veniţi din timp la Sala Polivalentă.
Vă mulţumim şi vă aşteptam în număr cât mai mare la meci!

Parteneri