imagine articol

Declaratii Tenter si Silvasan inainte de meciul cu Timisoara

Capitanul echipei noastre de seniori, Mihai Silvasan a participat, alaturi de antrenorul principal Marcel Tenter, la o conferinta de presa ce a prefatat meciul cu BC Timisoara.

Mihai Silvasan: "Ne asteapta un meci foarte greu, Timisoara este o echipa puternica, are in componenta jucatori experimentati si care arunca foarte bine de afara si trebuie sa fim foarte atenti. Ne-am pregatit, insa, pentru aceste aruncari de trei puncte cu mai multe feluri de aparari, in asa fel incat sa ne asiguram ca ii oprim. Venim dupa o serie buna, cu deplasarile de la Steaua si Ploiesti si vrem sa continuam in acelasi ritm".Marcel Tenter: "Vom avea parte de un meci cu adevarat dificil, Timisoara este o formatie foarte incomoda, are jucatori rutinati si experimentati, cu un sut de la distanta de temut, insa pentru noi nu exista alta varianta decat victoria. Vrem sa ii oprim, pentru ca intr-un asemenea meci apararea este cea care decide soarta jocului si vrem sa jucam un baschet frumos in fata spectatorilor nostri. Teoretic, este un avantaj faptul ca noi am avut mai multe meciuri puternice in ultima perioada decat adversarul, insa, practic, se va vedea la ora meciului, nu este un lucru atat de important. Important pentru noi este sa ne concentram sa oprim atacurile adversarului si atunci vom putea castiga meciul".

Meciul U-Banca Transilvania - BC Timisoara va avea loc marti, 10 martie, de la ora 17.15 in Sala Polivalenta. Partida este transmisa in direct de Digisport.

Parteneri