imagine articol

Declaratii Tenter si Millage inainte de meciul cu Craiova

Inaintea meciului cu SCM U Craiova, antrenorul principal Marcel Tenter si jucatorul Curtis Millage au prefatat jocul din cadrul etapei a 17-a. Marcel Tenter: "Incepem sa avem un joc stabil si asta poate sa ne aduca in postura sa castigam inca o partida. Vreau sa gandesc de la meci la meci, de la saptamana la saptamana, cred ca numai asa putem sa mergem in continuare. Este clar ca echipa joaca cu mai multa incredere, insa trebuie sa fim atenti la fiecare adversar, pentru ca fiecare echipa din acest campionat poate sa faca o surpriza oriunde, pe terenul oricui. In acest moment suntem concentrati la maxim, stim ca ne asteapta un meci greu si vrem sa aducem victoria pentru fanii nostri. Craiova este o echipa foarte buna, cu jucatori experimentati, care au jucat in ligi puternice, asa ca ne asteapta un meci foarte greu. Sper sa ne facem treaba foarte bine, sa ne punem in valoare aceasta rotatie larga pe care o avem in acest moment, astfel ca in sfertul patru sa avem un avantaj, macar fizic. Este o atmosfera pozitiva in lot, insa nu trebuie sa ne 'adoarma' aceasta atmosfera, trebuie sa ramanem in alerta pentru ca in acest campionat tot timpul se intampla surprize".

Curtis Millage: "Ne dorim sa jucam timp de 40 de minute cat putem de intens in defensiva, pentru asta ne-am antrenat din greu toata saptamana. Am pierdut opt meciuri la rand, acum putem avea sapte victorii consecutive, orice este posibil in acest campionat. Jucam bine ca echipa acum, antrenorul nostru ne tine in priza in permanenta la antrenamente, nu ne lasa deloc sa ne relaxam, suntem mai puternici ca echipa si jucam unul pentru celalalt, sunt lucruri bune. Nu cred ca cei de la Craiova sunt mai obositi ca noi sau ca altii, cu totii suntem la fel de obositi, la urma urmei suntem in a doua parte a sezonului. Nu conteaza ca joci un meci, doua sau o suta, trebuie sa fii in forma, sa jucam de fiecare data ca si cum am fi la ultimul meci al sezonului. Ne dorim sa castigam toate meciurile, atat pe cele de pe teren propriu, cat si in deplasare, dar stim ca va fi greu".

Meciul U-Banca Transilvania - SCM U Craiova se va disputa vineri, 30 ianuarie, de la ora 18.00 la  Sala Polivalenta. Programul casei de bilete il gasiti AICI.

Parteneri