imagine articol

Declaratii Tenter si Hargrove inainte de meciul cu Pitesti

La conferinta de presa premergatoare meciului cu BCM U Pitesti au participat antrenorul principal Marcel Tenter si jucatorul Darius Hargrove.

Marcel Tenter: "Am avut o saptamana lunga si, din pacate, nu am avut cu cine sa jucam un meci amical, am dorit acest lucru, pentru ca sunt prea multe zile fara meci oficial, din punctul meu de vedere. Duminica ne asteapta un adversar dificil, care a avut un tur foarte bun si care are ambitii mari in acest sezon. Noi trebuie sa continuam sa stam pe linia noastra de concentrare si de a face eforturi de a opri potentialul lor ofensiv, pentru ca au in componenta lor shooter-i foarte buni, jucatori cu experienta. Suntem pregatiti pentru un meci dificil si ne dorim sa invingem. Ii tratam ca si cum ar juca in cea mai buna zi a lor, asa trebuie sa asteptam acest joc. Cred ca va fi un meci fizic, in care fiecare va incerca sa isi domine fizic adversarul. Va conta foarte mult in ce masura vom reusi sa diminuam procentajele aruncarilor de la distanta, capacitatea ofensiva a lui Ross si jocul la interior al lui Milosevic. Avantajul nostru este ca nu trebuie sa fortam niciun jucator in mod excesiv, pe perioada indelungata, putem sa ne folosim de rotatie. Daca nu joci agresiv, nu are niciun sens sa joci cu zece jucatori, ii scoti din ritm pe toti. Incercam sa folosim la maxim acest avantaj pe care il avem. Lucram zilnic sa ne mentinem jucatorii la acelasi nivel din punct de vedere psihologic, le spun zilnic ca oricine poate avea o serie pozitiva, dar mai greu este sa te mentii acolo. Din fericire avem la dispozitie un grup de jucatori maturi, competitori, pana la urma este in mainile noastre daca vom reusi sa ne mentinem motivational, ca si concentratie, la acest nivel. Suntem constienti ca avem o echipa care poate face un sezon foarte bun, dar suntem constienti si de pericolul automultumirii, care poate sa apara, mai sunt probleme de chimie care pot sa apara, unii jucatori pot fi multumiti de timpul de joc, altii nu. Sunt multe pericole care ne pandesc, insa pana la urma totul depinde de noi, de maturitatea noastra de a intelege ca echipa este deasupra jucatorului. Atat timp cat vom face aceasta, lucrurile vor evolua bine".Darius Hargrove: "Va fi un bun test pentru noi, mai ales ca ne-au invins in tur, insa cred ca noi stam mult mai bine acum decat atunci. Toate echipele care vin sa joace aici fac tot ce pot sa ne invinga, suntem pregatiti pentru orice, asadar, asa cum spuneam, va fi un bun test pentru noi. Incercam sa castigam toate meciurile, insa cu precadere pe cele de acasa, liga este de asa natura ca o infrangere te trimite pe locul 8 sau 9, in timp ce o victorie te poate urca pe locul al doilea".

Meciul U-Banca Transilvania - BCM U Pitesti va avea loc duminica, 15 februarie, de la ora 19.45 in Sala Polivalenta. Partida este transmisa in direct de Digisport.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit