imagine articol

Declaratii Pintea si Lalovic inainte de meciul cu Gaz Metan

La conferinta de presa de dinaintea meciului cu Gaz Metan Medias au participat antrenorul secund Dorin Pintea si jucatorul Boris Lalovic.

Dorin Pintea: "Mediasul este o echipa care, dupa parerea mea, a fost surpriza turului de campionat, practica un baschet in viteza si pot face oricand surprize in campionat. Ne asteapta, prin urmare, un meci foarte greu, cu atat mai mult cu cat noi venim dupa o perioada foarte lunga de acumulari, am avut doar cinci zile de pauza de sarbatori. Insa jucatorii nostri sunt dornici de a juca, asa ca sper ca vom face un meci bun. Speram sa gasim cat de repede inca un pivot, insa nu ne grabim, avem destul timp la dispozitie. Ne asteapta un retur foarte greu, ca sa urcam in clasament ne trebuie ca, in primul rand, sa nu facem pasi gresiti acasa si pe urma sa castigam cel putin unul sau doua meciuri in deplasare. Pentru noi a fost un avantaj amanarea jocului cu Ploiestiul, pentru ca am avut timp inca o saptamana, insa am jucat amicalul cu Craiova tocmai pentru a ne pastra in ritm. Avem un retur foarte greu, cu meciuri dificile pe teren propriu cu echipe cu care ne batem pentru un loc cat mai bun in play-off, dar si cu deplasari importante".Boris Lalovic: "Ne asteapta un meci foarte tare duminica, am urmarit meciurile Gazului si ne-au demonstrat ca pot juca bine indiferent ca o fac pe teren propriu sau in deplasare. Toti jucatorii lor sunt capabili sa arunce bine, sa patrunda, dar noi ne-am pregatit bine la antrenamente pentru acest stil de joc si nu o sa lasam nimic sa ne surprinda. Singurul lucru la care ne asteptam duminica este sa castigam. Pentru ca nu am jucat in prima etapa a returului, am lucrat mai mult pe pregatirea noastra fizica si suntem dornici sa jucam. Echipa noastra este mai puternica, pentru ca avem inca un jucator in rotatie, acum ca a venit Turner. Am lucrat mult pe partea fizica, de asemenea, am schimbat cate ceva in bagajul nostru baschetbalistic, muncim bine la antrenamente si avem un moral bun. Am castigat amicalul cu Craiova si acolo s-a vazut ca stim mai bine ce avem de facut, atat in aparare, cat si in atac. Toate jocurile sunt foarte importante, ne propunem sa incheiem sezonul regulat in primele patru pozitii pentru a avea o pozitie cat mai buna inainte de play-off".

Meciul U-Banca Transilvania - Gaz Metan Medias va avea loc duminica, 18 ianuarie, de la ora 18.00 in Sala Polivalenta. Partida este transmisa in direct de Digisport.

Parteneri