imagine articol

Declarații Ousmane Barro și Mihai Silvășan înainte de semifinala cu Steaua

Pivotul nostru, Ousmane Barro și antrenorul principal, Mihai Silvășan, au prefațat primele două jocuri din seria semifinală cu Steaua CSM EximBank București. 

Cei doi au participat la o conferință de presă transmisă live pe pagina noastră de Facebook.

OUSMANE BARRO, jucător U-Banca Transilvania:

”Ne cunoaștem oponentul, este o echipă foarte puternică, joacă un baschet foarte bun în acest moment, ne-au învins de trei ori în acest sezon așa că trebuie să fim pregătiți. Sunt o echipă puternică, însă în Play-Off lucrurile stau altfel decât în timpul sezonului”

MIHAI SILVĂȘAN, antrenor principal U-Banca Transilvania:

”Este o reeditare a finalei din campionatul trecut... Jucăm cu o echipă puternică, una care este într-o formă sportivă foarte bună în momentul de față, în sezonul regulat au reușit să ne învingă de trei ori, noi câștigând o singură dată, însă Play-Off-ul este cu totul altă poveste, alte meciuri, altă intensitate, nu cred că cineva se mai gândește la ce s-a întâmplat în sezonul regulat. Evident, obiectivul nostru este să trecem mai departe și să o facem în cât mai puține meciuri, rămâne de văzut dacă vom și reuși. Eu cred că suntem pregătiți, am avut multe zile de la ultimul meci, eu cred că e un lucru bun din multe puncte de vedere, dar poate fi și un dezavantaj, poți ieși din ritm și să nu mai simți jocul la fel. Țin minte că la fel s-a întâmplat și anul trecut înainte de semifinala cu Oradea, am avut zece zile și primul meci a fost destul de dificil. Trebuie să trecem peste aspectul acesta, să intrăm în teren concentrați, cu intensitate maximă și să dăm absolut tot ce e mai bun din noi, pe fiecare post, ca să reușim să câștigăm meciul”.

Declarațiile complete pot fi urmărite pe pagina noastră de Facebook (CLICK AICI).

Se pot achiziționa bilete pentru meciurile 1 si 2 din semifinalele Ligii Naționale dintre U-Banca Transilvania și Steaua CSM Eximbank București.

  •     Meciul 1: U-Banca Transilvania - Steaua CSM Eximbank București, sâmbătă, 19 mai, de la ora 19.15 la Sala Polivalentă BILETE AICI
  •     Meciul 2: U-Banca Transilvania - Steaua CSM Eximbank București, luni, 21 mai, de la ora 20.00 la Sala Polivalentă BILETE AICI

Detalii despre locațiile de achiziționare găsiți AICI.

Parteneri