imagine articol

Declaratii Mircea Cristescu dupa meciul cu Timisoara

Presedintele executiv al clubului nostru, Mircea Cristescu, a facut cateva precizari vizavi de situatia existenta la meciul de aseara cu Timisoara.

Mircea Cristescu: "Am facut o contestatie dupa meciul de aseara, in urma unui fapt inedit care s-a petrecut. Timisoara a avut trecuti pe foaia de joc sase jucatori straini, ceea ce este impotriva regulamentului. In regulamentul FRB nu este specificat ce se intampla in cazul incalcarii acestei reguli. Prin aceasta contestatie am vrut sa atragem atentia asupra acestui fapt, pentru ca pe viitor sa fie clar reglementata sanctiunea, eu fiind si membru in Biroul Federal. Timisoara si-a castigat pe teren dreptul de a juca finala, le ureze succes in finala, sunt sigur ca nu le va fi usor. In ceea ce ne priveste, vom merge mai departe, vom juca pentru medaliile de bronz si vom lua legatura cu cei de la Medias pentru a incerca sa jucam mai devreme partidele, daca si ei si Federatia Romana de Baschet vor fi de acord. In privinta lui David Lawrence, a fost o decizie de club, in urma unei adrese pe care am primit-o. Mai multe nu putem spune, pentru ca este confidential".

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit