imagine articol

Declarații Mihai Silvășan și Kuti Nandor înainte de meciul cu Steaua

U-Banca Transilvania a organziat o întâlnire cu presa joi dimineața, la care au participat Mihai Silvășan, antrenorul principal al echipei și jucătorul Kuti Nandor. Cei doi au prefațat duelul cu Steaua București, partidă ce va avea loc vineri, 19 octombrie, cu începere de la ora 19, la BTarena. 

MIHAI SILVĂȘAN, antrenor principal U-Banca Transilvania:

”Jucăm cu vice-campioana României, cu Steaua București, un meci important pentru noi cum sunt, de altfel, toate din Liga Națională, să nu uităm că este principalul nostru obiectiv. Vrem să câștigăm, bineînțeles, nu pornim cu alte gânduri, jucăm pe teren propriu și ne-am pregătit bine toată săptămâna. Echipa din București vine după o deplasare destul de lungă în Danemarca, însă pe noi nu ne interesează acest aspect. Vrem să ne facem treaba, să jucăm la intensitate maximă, să dăm tot ce avem mai bun din noi și să câștigăm. Probleme de lot nu sunt, toată lumea e aptă, atmosfera este foarte bună în echipă din punctul meu de vedere și aștept să se vadă acest lucru în timpul meciului. Steaua este o echipă schimbată, din ce am înțeles cu un buget diminuat, au început pregătirea mai târziu, au jucători străini noi pentru campionatul nostru. Însă pe noi nu ne interesează problemele lor, noi vrem să ne facem jocul, intrăm în meci doar cu gândul la victorie, iar asta e valabil la fiecare joc. Vrem să fim profesioniști și să arătăm un baschet de calitate. Întotdeauna meciurile cu Steaua au avut un interes mai ridicat din partea publicului, îi așteptăm și acum să vină în număr mare și să ne susțină. Până acum, sunt mulțumit de cum arată echipa din câteva puncte de vedere, de atmosferă, de spiritul de luptă și de antrenamentele pe care le avem, chiar aseară am avut un antrenament foarte reușit, foarte competitiv. Din păcate, nu pot fi mulțumit de ratarea calificării în FIBA Europe Cup în acest început de sezon, însă asta este situația, rămâne să ne concentrăm pe Liga Națională și pe Cupa României, când va fi cazul”

KUTI NANDOR, jucător U-Banca Transilvania:

”Va fi un meci interesant, un meci greu, după părerea mea, ei vin după înfrângerea din Danemarca și cred că vor fi foarte motivați. Noi avem, cred, o revanșă de luat după meciul 5 din semifinala de anul trecut, pe care l-am pierdut pe teren propriu. Așteptăm fanii să ne susțină în număr cât mai mare și sperăm să le oferim victoria. Personal, am avut mai mult curaj în meciul de la Timișoara, mai multă încredere din partea antrenorului, mi-au intrat câteva aruncări și sper să fie tot așa și de acum înainte”

Parteneri