imagine articol

Declarații Mihai Silvășan înaintea de meciul cu S.C.M.U. Craiova

U-Banca Transilvania dispută ultima partidă din 2018 în deplasare la S.C.M.U. Craiova. Meciul are loc sâmbătă, 29 decembrie, începând cu ora 18.00 și nu este televizat. Evoluția scorului se poate urmări LIVE pe noua aplicație mobilă U-BT, disponibilă pe 

MIHAI SILVĂȘAN, antrenor principal U-Banca Transilvania:

”Craiova are o echipă cu experiență redutabilă pe teren propriu, iar locul în clasament nu este întâmplător. Au jucători de calitate, care pot face diferența. Ne dorim foarte mult victoria, să ne păstram șanse la locul întâi înainte de Top 6 și vom face tot posibilul sa o obținem, indiferent de problemele pe care le avem. 
După cum se știe, Vlad Moldoveanu va absenta o perioadă mai lungă și e greu de crezut că va mai evolua în acest sezon. Ii dorim sănătate multă!
Mai avem două probleme mai mici de sănătate: Marinov cu o mică problemă la spate, iar Dorsey în continuare cu probleme la aducător. Speram să îi putem folosi la ora meciului”.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit