imagine articol

Declaratii Marcel Tenter inainte de meciul cu CS "U" Cluj

Antrenorul principal al echipei noastre de seniori, Marcel Tenter a oferit o declaratie inainte de meciul cu Universitatea Cluj, din cadrul penultimei etape a sezonului regulat al Ligii Nationale.

Marcel Tenter: "Este un meci pe care sunte obligati sa il tratam foarte serios si sa invingem, un meci la care ne invitam suporterii sa vina, sa ne urmareasca si sa ne incurajeze, pentru ca este ultimul meci pe teren propriu din sezonul regulat si avem nevoie de victorie. Cu aceasta victorie ne indreptam spre ultimul meci, cel de la Targu Mures, unde din nou va fi o confruntare foarte grea pentru noi. Universitatea nu a castigat niciun meci in acest sezon, insa sunt sigur ca vor juca cu ambitie, in special pentru ca sunt din Cluj, ca si noi si vor sa isi arate valoarea. Este normal sa fie asa si ii asteptam! Noi suntem in lupta pentru pozitia a treia cu BC Mures si Energia Targu Jiu si, pentru a fi siguri ca luam locul trei, trebuie sa invingem la Targu Mures. Vrem sa incheiem sezonul regulat cu doua victorii si atunci vom avea locul al treilea cu siguranta. E foarte interesant ce se intampla, cred ca primul tur de play-off va fi foarte greu, vom avea cateva finale inca din primul tur. Noi am avut un platou de efort foarte mare in lunile ianuarie-februarie si prima jumatate a lui martie, ma asteptam, eram sigur ca vom cadea putin din punctul de vedere al concentratiei, pentru ca daca fizic nu esti suta la suta si concentrarea scade. Am vazut semnele inca din meciul cu Timisoara. La fel de clar este ca in urmatoarele saptamani trebuie sa urcam din punct de vedere fizic si al concentratiei, sa abordam play-off-ul la nivel maxim. Nu avem accidentati, preparatorul nostru fizic si kinetoterapeutii isi fac treaba si chiar vreau sa le multumesc, pentru ca pana acum am avut un sezon lipsit de probleme majore".

Meciul U-Banca Transilvania - Universitatea Cluj  se va disputa duminica, 22 martie de la ora 18.00 la Sala Polivalenta.

Pentru a evita aglomeratia de la casa de bilete va reamintim ca tichetele se pot achizitiona si online de pe  biletmaster.ro.

Programul casei de bilete il gasiti aici.

Parteneri