imagine articol

Declarații Jucan și Țenter înainte de returul cu Galați

Căpitanul U-Banca Transilvania, Tudor Jucan și antrenorul principal Marcel Țenter au oferit declarații presei înainte de returul cu Phoenix Galați. Meciul va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 19, în Sala Polivalentă.

Biletele se vor vinde vineri și sâmbătă, între orele 10.00 și 20.00, la casieria Sălii Polivalente. PREȚ UNIC: 10 lei.

DECLARAȚIE

Thumbnail

Tudor Jucan, căpitanul echipei: ”Pe noi nu ne interesează că am câștigat meciul de la Galați, ne dorim să creștem de la meci la meci. Am început bine la Galați, am dominat primele sferturi, după care am mers cap la cap, probabil ne-am relaxat puțin văzând că avem avantaj pe tabelă. Ne dorim să creștem de la meci la meci. După acest retur începem campionatul, jucăm acasă cu Dinamo, o echipă foarte puternică, dar totul depinde de noi, trebuie să ne facem treaba în teren.

DECLARAȚIE

Thumbnail

Marcel Țenter, antrenor principal U-Banca Transilvania: ”Returul cu Phoenix Galați este un prilej bun de a prezenta echipa într-un cadru oficial. Este un meci pe care îl tratăm serios și ne bucurăm că o echipă ambițioasă, proaspăt promovată, vine la Cluj, îi respectăm și sperăm să etalăm cel mai bun baschet pe care îl putem juca. Trebuie să ne gândim la orice posibilitate, însă, așa cum spunea și căpitanul nostru, Jucan, noi ne gândim mai mult la jocul nostru, să ne perfecționăm fiecare fază și exact asta le cerem jucătorilor, indiferent cu cine jucăm și în ce fază, să tratăm fiecare meci egal. Aștept, așadar, din partea băieților mei, mai ales că este primul meci oficial acasă, o motivație foarte mare pentru a arăta publicului nostru un baschet cât mai bun. Probabil că Dykes va juca, însă avem situația aceasta cu șapte străini și unul va trebui să stea, cel puțin până când vom reuși să naturalizăm unul dintre cei doi jucători care au această posibilitate. Ne-a lipsit Kyndall, ne-a lipsit Nandor, am avut doi jucători preluați de la juniori, însă este același proiect din cadrul clubului nostru, ei au fost familiarizați cu principiile noastre de joc și mă bucur și din acest punct de vedere că acest proiect este unul de succes, ne este de mare ajutor. Vom alinia cea mai bună echipă care, credem noi, va fi potrivită pentru această fază”.

Parteneri