imagine articol

Declaratii Jucan si Cuic inainte de meciul cu BC Mures

Jucatorii nostri Tudor Jucan si Branko Cuic au dat declaratii presei cu privire la meciul de marti cu BC Mures. Tudor Jucan: "Obiectivul nostru pentru meciul cu Muresul este victoria, avem nevoie de victorie pentru ca nu suntem intr-o situatie foarte buna si suntem hotarati sa nu o lasam sa ne scape. Suntem intr-o forma buna, dar si Muresul este, asa ca sunt convins ca va fi un meci frumos, dar sper sa nu avem probleme si sa il castigam. Suntem echipe de valori apropiate, insa noi jucam pe teren propriu, suntem in sala noastra, ne-am obisnuit si cu sala si sper sa vina si lume multa sa ne sustina, pentru ca sigur vor veni fani si de la Targu Mures, sper sa fie cat mai plina sala. Vacanta vine intr-un moment in care suntem intr-o forma buna, insa nu vom avea o pauza atat de mare incat sa ne iesim din forma, imediat dupa Craciun vom reveni pe teren la antrenamente. Fanilor nostri le doresc «Sarbatori Fericite!» si un An Nou cat mai fericit si multa, multa sanatate, este mai importanta decat toate!".

Branko Cuic: "Forma noastra este in urcare si am aratat in ultimele partide ca jucam mai bine, insa fiecare meci nou este o sansa in plus sa aratam ca am muncit bine. Este ultimul meci din tur, avem un adversar foarte periculos, cu care nu avem rezultate prea bune in ultimele meciuri, asa ca suntem foarte, foarte motivati. Vine vacanta, insa nu este o vacanta prea mare, vor fi doua-trei zile libere si ne intoarcem sa muncim, sa ne ridicam nivelul jocului acolo unde trebuie sa fie. Va fi vacanta doar din punctul de vedere al meciurilor. Sunt foarte sigur ca in a doua parte a campionatului o sa avem o alta fata, acum ne stim fiecare rolul in echipa, un lucru care era problematic mai demult. Nu in ultimul rand, suntem sportivi si persoane mature si vrem sa ratam fiecare ca locul nostru este acolo, sus, atat individual, cat si ca echipa, suntem foarte hotarati sa aratam fata adevarata a echipei din retur".

Meciul U-Banca Transilvania - BC Mures, contand pentru etapa a 13-a a Ligii Nationale, va avea loc marti, 23 decembrie, cu incepere de la ora 18.45, la Sala Polivalenta.

Parteneri