imagine articol

Declaratii inainte de meciurile de la Oradea

Echipa noastra va pleca astazi spre Oradea pentru meciurile cu CSM Oradea din play-off, Turul I.

Meciul 1 va avea loc, sambata de la ora 16.15 (in direct pe Digisport 3)

  • Arbitri: Laurentiu Grigoras, Alin Faur, Sorin Drugau
  • Comisar: Marius Marinescu

Meciul 2 va avea loc, duminica de la ora 16.15, in direct pe Digisport 3)

  • Arbitri: Marius Ciulin, Ciprian Stoica, Laszlo Bukuresti
  • Comisar: Radu Bucerzan

Niksa Bavcevic: "Ultimele doua partide jucate cu CSM Oradea le-am castigat, dar acest lucru nu inseamna nimic, vor fi cu siguranta doua partide diferite fata de cele precedente. Echipa din Oradea a avut 15 zile de pregatire, pe care sigur le-au folosit pentru a se reimprospata fizic si mental si, cu siguranta, vor aduce si noutati tactice in joc. Noi am avut mai putin timp de pregatire, dupa cum se stie am fost prezenti la Timisoara la Turneul Final Four al Cupei Romaniei, insa am pregatit aceste partide, am lucrat la detalii tactice. In aceste doua partide, cel mai important este sa jucam bine sub panou, la recuperari si sa oprim jocul lor pe faza de tranzitie. Am auzit ca vor veni multi suporteri ai echipei noastre la Oradea, ma bucura acest lucru, pentru ca avem nevoie de fanii nostri sa ii stim aproape de noi. Cred ca fanii din Oradea sunt printre cei mai galagiosi din tara".

Vedran Nakic: "Suntem pregatiti pentru aceste doua partide de la Oradea, am lasat in urma Cupa Romaniei, ne concentram acum pe play-off. Suntem increzatori, dar nu ne subestimam adversarul. Pana acum ne-am intalnit de patru ori cu CSM Oradea, de doua ori au invins, iar ultimele doua partide le-am castigat noi. Cu siguranta ne asteapta doua meciuri dificile. Vom incerca sa castigam ambele partide de la Oradea, stim insa ca nu va fi usor".

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit