imagine articol

Declaratii inainte de meciul cu SCM U Craiova

Echipa noastra va pleca sambata spre Craiova pentru meciul din etapa a 6-a cu SCM. Partida SCM U Craiova - "U" BT Mobitelco va avea loc duminica, 3 noiembrie, de la ora 20.00 si va fi transmisa in direct de Digisport 3.

Dorin Pintea: "Ne intalnim a treia oara cu echipa din Craiova la acest inceput de sezon, ne cunoastem destul de bine. Pentru noi este foarte important sa obtinem victorii in deplasare, ne dorim foarte mult sa obtinem cele doua puncte la Craiova. Am avut toata saptamana probleme de sanatate cu unii jucatori si nu prea am putut sa ne antrenam in conditii normale, dar pentru meciul de la Craiova jucatorii care vor intra in teren vor da totul pentru acest meci. Craiova este o echipa foarte buna, omogena, o echipa care a avut rezultate foarte bune in Cupa Balcanica".

Catalin Baciu: "Va fi un meci foarte greu, intens. I-am batut in Cupa Romaniei, la noi acasa si i-am eliminat din competitie si probabil vor sa se razbune pentru aceasta eliminare. Speram sa facem un joc bun si sa castigam. Probabil vor veni multi fani la sala sa ii sustina, dar suntem pregatiti".

Parteneri