imagine articol

Declaratii inainte de meciul cu Concordia Chiajna

Echipa noastra a plecat in aceasta dimineata spre Bucuresti, pentru meciul cu Concordia Chiajna. Partida va avea loc sambata, 12 octombrie, de la ora 17.00, in sala Concordia. Partida nu este televizata.

Dorin Pintea: "Ne asteapta un meci destul de greu, pe care vrem sa il castigam. Mergem la Bucuresti cu dorinta de a castiga si de a practica un joc cat mai bun. Am urmarit echipa din Chiajna, se bazeaza foarte mult pe patrunderi, practica un joc in viteza si pot fi foarte periculosi daca nu ne luam masuri de precautie. Intreg lotul este valid si sper sa pot folosi cat mai multi jucatori in aceasta partida".

Miljan Medvedj: "Dupa victoria obtinuta miercuri seara cu Energia Rovinari nu am avut prea mult timp sa pregatim partida cu Concordia Chiajna. Adversara noastra de sambata este o echipa care a ramas fara patru jucatori straini, dar in aceasta situatie a facut fata primelor partide din sezon. Trebuie sa tratam meciul foarte serios, sa fim atenti, sa castigam meciul si sa ne vedem de drumul nostru".

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit