imagine articol

Declaratii inainte de meciul 3 cu Sibiu

La conferinta de presa de dinaintea jocurilor cu Sibiul au participat antrenorul principal Dorin Pintea si pivotul Catalin Baciu.

Iata cateva extrase din declaratiile celor doi:

Dorin Pintea: "Ne asteapta doua meciuri foarte, foarte grele. Presiunea este acum pe noi, orice miscare gresita inseamna pierderea acestei serii si implicit necalificarea in semifinale. Am avut doua meciuri la Sibiu pe care le-am pierdut pe final, din cauza unor greseli ale noastre, dar si a presiunii extraordinare pe care a exercitat-o publicul din Sibiu asupra noastra. Vom face tot posibilul ca urmatoarele doua meciuri sa le castigam si sa ducem seria la Sibiu, in decisiv. Noi suntem obisnuiti sa jucam sub presiune, intotdeauna cand a fost presiune pe echipa am jucat bine. As dori sa rog publicul clujean sa vina in numar cat mai mare la aceste doua jocuri, sa ne incurajeze, avand ca exemplu publicul sibian, care i-a purtat spre victorii in cele doua meciuri. Baietii sunt ok, isi doresc foarte mult sa castige aceste doua meciuri. Stim ca solutia este sa ii blocam pe cei doi, pe Ceskovic si Bojivic si stim cum sa o facem, de pilda Ceskovic, in meciul al doilea, a marcat doua puncte pana la pauza. In repriza a doua a inscris 23, printr-o serie de patru cosuri de trei puncte aruncate practic pe relatie unu la unu, fara ajutor sau vreun blocaj, aruncari de la 9 metri. Avem arme de a-i opri pe cei doi, dar trebuie sa fim concentrati pana la final".

Catalin Baciu: "Am pierdut aceste meciuri de la Sibiu din greselile noastre, erau doua meciuri pe care le puteam castiga. Nu cred ca a fost vorba ca nu am stiut ce sa facem, ca nu am fost pregatiti, dar am facut greseli copilaresti... Cred ca nu ne concentram suta la suta, nu mai jucam impreuna la final. Ar fi foarte rusinos sa nu ajungem in semifinale, pentru ca nu cred ca Sibiul a jucat mai bine ca noi, pur si simplu au jucat mai uniti. Am vorbit intre noi, jucatorii, psihic suntem pregatiti. Vrem sa castigam meciurile acestea doua... trei, de fapt. Bineinteles ca ne-am dori o sala ca la Sibiu si la noi, cred ca la Sibiu a fost una dintre cele mai galagioase sali in care am jucat in Romania pana acum! In al doilea meci am fost foarte suparat ca am pierdut primul meci din nimic, iar asta m-a motivat. Acum, sunt si mai suparat, caci am pierdut ambele jocuri de la Sibiu! Speram ca fanii sa vina in numar cat mai mare si sa ne ajute!".

Partidele sunt programate sa se dispute vineri, 2 mai, cu incepere de la ora 18.45 in Sala Sporturilor "Horia Demian, meci transmis de DIGISPORT si, daca va fi cazul, sambata, 3 mai, cu incepere de la ora 20, joc de asemenea televizat de DIGISPORT.

Programul de vanzare a biletelor il puteti consulta AICI.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit