imagine articol

Declaratii dupa infrangerea cu Muresul

Mircea Cristescu: "Este cel mai slab meci de cand sunt eu la Cluj, din ultimii zece ani cel putin. Daca am mai pierdut vreodata la diferenta asta pe teren propriu, a fost in fata unor echipe mult mai redutabile. In niciun caz nu avem ce discuta despre arbitraj, primul lucru pe care l-as scoate in evidenta dupa meciul de astazi nu ar fi nici ziua proasta, ci atitudinea noastra, reactia jucatorilor nostri. Am jucat impotriva unei echipe bine puse in teren, pe care doresc sa o felicit. Din punct de vedere financiar, sigur ca o sa ii usture buzunarul pe jucatori, insa asta e doar o reactie. Fiecare jucator va trebui sa se uite in interiorul sau si sa vada daca el e cel care a fost astazi in teren. Le-am spus in vestiar ca inteleg ca am avut o zi mai proasta in atac, pot intelege o infrangere, insa la oamenii mari, la echipele mari nu conteaza ce faci intr-o zi buna, ci ce faci intr-una proasta ca sa castigi. Astazi, cu toate eforturile jucatorilor, nu am reusit sa facem mai nimic. Mare noroc pe Mures, pentru ca orice echipa ar fi fost astazi in teren am fi pierdut. Este bine sa uitam ca suntem campioni, sa scapam de atitudinea asta pentru ca, desi in mare parte suntem aceeasi de anul trecut, nu mai avem flacara aceea in interior si, daca nu reusim sa o activam, poate urma o perioada foarte neagra pentru noi. Poate ca e mai bine ca s-a intamplat acum, este un moment extraordinar de bun sa ne ridicam nivelul, atat ca jucatori, cat si ca oameni".

Marcel Tenter: "Este o zi extrem de grea pentru echipa si pentru mine, personal, imi asum toata responsabilitatea pentru acest meci! Trebuie sa analizez cu atentie aceasta partida, pentru ca s-au produs parca prea multe erori pe care le-am facut pe parcursul intregului meci. Asa ceva este greu de admis de la o echipa cu pretentiile pe care le avem noi de la noi, in primul rand. Tot timpul am simtit lipsa jucatorilor accidentati, insa pana acum am reusit sa compensam intr-un mod onorabil. Ce s-a intamplat, insa, astazi in teren depaseste capacitatea mea de intelegere. Trebuie sa uitam rapid de acest meci si sa ne analizam in primul rand atitudinea, pentru ca, dincolo de cate erori faci intr-un joc, iti trebuie atitudinea de a invinge. Daca iti lipseste acest lucru si intalnesti o echipa extrem de motivata, cum a fost Muresul astazi, se intampla asemenea lucruri. Urmeaza un nou meci foarte greu si sper ca am invatat cu totii ceva din aceasta seara, de la jucatori la staff-ul tehnic si la conducere. Nu avem ce sa comentam despre arbitraj, am pierdut doar pe mana noastra."

Flavius Lapuste: "Am avut emotii mari, intotdeauna am cand joc la Cluj. Noi am venit dupa doua infrangeri usturatoare in clasament si aveam nevoie mare de aceasta victorie. Avem si trei accidentati, patru aproape si e greu sa joci la victorie in aceste conditii. Am pregatit meciul destul de bine si este norocul nostru ca Clujul nu a jucat la valoarea lui. Este o echipa ce isi atinge maturitatea in play-off, a demonstrat-o si anul trecut. Vreau sa le urez in continuare bafta si lor, si noua!"

Parteneri