imagine articol

Declarație Rolland Torok înainte de meciul cu BC Mureș

Echipa noastră va juca sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 19.45, în Sala Sporturilor ”Horia Demian” cu BC Mureș Târgu Mureș. Partida contează pentru etapa a 5-a a Ligii Naționale.

ROLLAND TÖRÖK, jucător U-Banca Transilvania:

”Urmează un meci important pentru noi și ne dorim să câștigam. Venim după o victorie frumoasă la Sofia, avem până acum un parcurs fără greșeală în FIBA Europe Cup și ne dorim să continuăm la fel și în campionat. Etapa trecută a fost un eșec, un duș rece din care am învățat și sperăm sa nu se mai repete. Echipa Mureșului, chiar dacă are probleme financiare, este una bună, cu jucători experimentați și care joacă fără presiune, neavând nimic de pierdut. Vă așteptăm la sală în număr cat mai mare să fiți alături de noi!”.

Prețul unui bilet este de 10 lei (preț redus 5 lei pentru elevi si studenți pe baza carnetului de elev, respectiv a cardului Omnipass). Bilete online AICI

Meciul U-Banca Transilvania - BC Mureș din etapa a 5-a a Ligii Naționale va avea loc sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 19.45 la SALA SPORTURILOR ”HORIA DEMIAN”

Parteneri