imagine articol

Declarație Mihai Silvășan, înainte de meciul de la Oradea

Echipa de seniori a clubului nostru a plecat în această după amiază la Oradea, pentru partida din etapa a 21-a a Ligii Naționale, cu CSM CSU Oradea.

MIHAI SILVĂȘAN, antrenor principal:

”Este un meci cu campioana României la ora actuală, un meci cu una dintre contracandidatele noastre la titlu. Va fi un meci de intensitate maximă, pe care și noi, dar și ei, sunt convins că ne dorim să îl câștigăm. Mergem la Oradea foarte hotărâți, foarte motivați să dăm tot ce avem mai bun din noi pentru a reuși. Nu ne gândim că în trei zile este Cupa României, să ne menajăm, nici vorbă de acest lucru! Le-am spus și băieților, primul pas este meciul de la Oradea, mergem acolo să câștigăm și apoi vom vedea ce avem de făcut. Din fericire, toată lumea este aptă de joc, au revenit și cei accidentați, Nandor Kuti, care a lipsit o perioadă mai lungă și care a lipsit la ultimele partide. Suntem bine și optimiști în ceea ce privește următoarele săptămâni, până in 25 februarie, când se încheie prima parte a campionatului. Avem clar ca și obiectiv să câștigăm cinci meciuri până atunci. Aceasta înseamnă să câștigăm la Oradea, Cupa României și meciul cu Dinamo. Cred că așa trebuie să gândim, așa le-am spus și băieților și îmi doresc foarte mult să și reușim. Îi felicit pe cei de la Oradea pentru performanțele din cupele europene, chiar mă bucur pentru ei, pentru că o echipă românească a ajuns atât de departe în cupele europene, e un lucru bun pentru baschetul românesc”.

Partida CSM CSU Oradea - U-Banca Transilvania va avea loc sâmbătă, 11 februarie de la ora 20.00 și va fi transmisă în direct de către Digisport 3.

Parteneri