imagine articol

Declarație Mihai Silvășan înainte de meciul de la Istanbul

Echipa noastră va pleca în această seară la Istanbul, pentru meciul din FIBA Europe Cup cu Istanbul BBSK, din etapa a IV-a a Grupei E.

MIHAI SILVĂȘAN, antrenor principal U-Banca Transilvania:

”Mergem la Istanbul pentru a trata meciul ca pe o finală, o finală pentru locul 1. Cred eu că daca vom câștiga acolo, greu ne mai poate lua cineva locul 1. Jucăm cu echipă foarte puternică, cel puțin din punct de vedere individual, au jucatori de mare clasă. Vor dori cu siguranță să se revanșeze față de meciul de la Cluj, unde, cred eu, i-am închis fără drept de apel. Și noi avem mândria noastră, ne vedem de treabă, ne dorim să câștigăm fiecare meci pe care il jucăm și eu sper să ne iasă!”

În week-end-ul trecut, Istanbul BBSK a pierdut la limită în deplasare cu liderul-surpriză al ligii turce, Tofaș Bursa, scor 85-89. Pentru Istanbul BBSK, cei mai buni marcatori au fost Buckner 20, Thompson 16, Klobucar 13 și Buva 12.

Echipa noastră vine, de asemenea, după o victorie în campionat, însă una convingătoare, scor 97-68, cu BC Mureș.

Meciul Istanbul BBSK - U-Banca Transilvania va avea loc miercuri, 8 noiembrie, ora 16.00 (ora României). Partida poate fi urmărită live video pe canalul de Youtube al FIBA. 

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit