imagine articol

Declarație Mihai Silvășan înainte de meciul cu BC Timișoara

Echipa de seniori a clubului nostru va disputa vineri, 23 martie, de la ora 17.15 ultimul meci din returul campionatului, pe teren propriu cu BC SCM Timișoara. Partida are loc la Sala Sporturilor ”Horia Demian” și va fi transmisă în direct de Digisport 4.

MIHAI SILVĂȘAN, antrenor principal U-Banca Transilvania:

”Ne așteaptă un meci cu o echipă bună din campionat. Va fi, cred eu, un meci intens, cu siguranță ei își doresc să câștige pentru a își consolida locul al treilea înainte de Top 6. Și noi ne dorim să păstrăm șanse reale de a termina pe locul 1 după disputarea meciurilor din grupa locurilor 1-6. Ne dorim, de asemenea, să continuăm evoluția bună avută la meciul de marți cu Steaua. Cu siguranță, gândul nostru este doar la victorie. Nu avem probleme de lot, în afara lui Lapornik, care va reveni de luni la antrenamente”.

Bilete online: bilete.ro

Tichetele vor putea fi procurate și de la casieria Sălii Polivalente și Sala Sporturilor ”Horia Demian” după următorul program:      

  • Joi, 22 martie între orele 12.00 - 18.00  la casa de bilete a Sălii Polivalente
  • Vineri, 23 martie: între orele 12.00 - 15.45 la casa de bilete a Sălii Polivalente
  • Vineri, 23 martie: între orele 16.00 - 18.00 la casa de bilete a Sălii Sporturilor ”Horia Demian”.

După meciul echipei noastre, de la ora 20.00, se va disputa la Sala Sporturilor ”Horia Demian” partida de baschet feminin dintre Universitatea Cluj și Alexandria, meciul 1 din primul tur al Play-off-ului Ligii Naționale de Baschet Feminin. Tot sâmbătă, de la ora 19.30, echipa de fotbal va juca la Cluj Arena cu Unirea Tășnad (meciul de fotbal a fost amanat pentru data de 3 aprilie din cauza conditiilor meteo nefavorabile).

Parteneri