imagine articol

Deciziile Federației Române de Baschet cu privire la evenimentele petrecute la Oradea

Comisia de Disciplină a Federației Române  de Baschet s-a întrunit în cursul zilei de vineri, 24 martie. Cu ocazia ședinței au fost analizate evenimentele petrecute săptămâna trecută, la Oradea, aplicându-se sancțiuni pentru ambele tabere. Decizia poate fi lecturată pe site-ul Federației Române de Baschet, printr-un click AICI

 

În cazul nostru, oficialii Federatiei Române de Baschet au decis următoarele: 

 

“Aplicarea prevederilor art 12.1.1, lit. a), din Regulamentul de Disciplină, și sancționarea sportivului Karel Guzman Abreu legitimat la clubul ACS U-BT Cluj-Napoca, cu suspendare pentru 4 etape și penalitate sportivă în cuantum de 1.500 EUR (plătibili în LEI, la cursul BNR de la data plății, în contul FR Baschet).

Aplicarea prevederilor art 12.1.4 lit. a) din Regulamentul de Disciplină, și sancționarea sportivului Karel Guzman Abreu legitimat la clubul ACS U-BT Cluj-Napoca cu penalitate sportivă în cuantum de 1.000 EUR (plătibili în LEI, la cursul BNR de la data plății, în contul FR Baschet). 

 

Aplicarea prevederilor art. 23.8. litera b) din Regulamentul General de Organizare a Competițiilor de Baschet, coroborat cu art. 12.1.3 litera a) din Regulamentul de Disciplină și sancționarea CS U-BT Cluj-Napoca cu amendă în cuantum de 2500 EUR (plătibili în LEI, la cursul BNR de la data plății, în contul FR Baschet)”.

 

Karel Guzman a ispășit deja o etapă de suspendare, întrucât a absentat de la confruntarea de aseară cu SCM OHMA Timișoara. Astfel, nu va evolua în următoarele trei meciuri. U-Banca Transilvania își va măsura forțele mâine cu Dinamo și le va mai înfrunta pe CSO Voluntari, respectiv CSM Constanța. 

Parteneri