imagine articol

Cu Dinamo, in prima etapa

La sediul FR Baschet a avut loc astazi tragerea la sorti a etapelor turului Diviziei A. Va prezentam in continuare programul turului pentru echipa noastre, cu mentiunea ca  atunci cand federatia va publica programul si datele complete, vom reveni cu adaugirile care se impun. U-Mobitelco va debuta pe teren propriu, in 30 septembrie, in compania echipei Dinamo Bucuresti.

Etapa I - 30 septembrie
U-Mobitelco - Dinamo Bucuresti
Etapa a II-a
BC Mures - U-Mobitelco
Etapa a III-a
U-Mobitelco - CSU Brasov
Etapa a IV-a
CSM Bucuresti - U-Mobitelco
Etapa a V-a
U-Mobitelco - Gaz Metan Medias
Etapa a VI-a
CS Otopeni - U-Mobitelco
Etapa a VII-a
U-Mobitelco - BC Gladiator Cluj
Etapa a VIII-a
U-Mobitelco - CSM Oradea
Etapa a IX-a
CSU Ploiesti - U-Mobitelco
Etapa a X-a
U-Mobitelco - BCMUS Pitesti
Etapa a XI-a
BC Targoviste - U-Mobitelco
Etapa a XII-a
U-Mobitelco - CSU Sibiu
Etapa a XIII-a
Energia Rovinari - U-Mobitelco
Etapa a XIV-a
U-Mobitelco - Elba Timisoara
Etapa a V-a
SCM U Craiova - U-Mobitelco.

"Se pare ca avem parte de un tur echilibrat, fara prea multe etape de foc consecutive, dar va depinde totul de transferurile pe care le fac toate echipele. Important este ca noi sa ne formam echipa si sa omogenizam lotul cat mai bine. Sunt convins ca multe echipe care nu au fost in fata sezonul trecut, vor iesi in acest an si vor face surprize. Pentru noi este un mic dezavantaj ca nu vom avea trei jucatori romani la pregatiri - Silvasan, Chetreanu si Szijarto - care vor merge la lotul national din 1 august", a declarat presedintele executiv Mircea Cristescu.
Cei trei jucatori, din care Mihai Silvasan si Paul Chetreanu abia au revenit acasa dupa Universiada din Serbia, vor participa la actiunile echipei nationale intre 1 si 29 august.

Sezonul oficial va incepe insa in 19 si 23 septembrie, cand vor avea loc meciurile din primul tur al Cupei Romaniei, in care vor fi angrenate toate echipele din Divizia A, fara capi de serie. Tragerea la sorti pentru primul tur al Cupei Romaniei va avea loc in 2 septembrie.

Parteneri