imagine articol

Cristescu, Tenter & Co la All Star Game

COMUNICAT FR BASCHET

All Star Game-ul baschetului masculin romanesc din acest an se va disputa pe 13 aprilie la Brasov, in Sala "D.P. Colibasi" si nu la Bucuresti, in Sala Polivalenta.

Hotararea a fost luata de conducerea FR Baschet dupa o mai atenta analiza asupra interesului exprimat atat de iubitorii baschetului din Bucuresti cat si de potentialii parteneri. Astfel, cu o saptamana inaintea expirarii perioadei de votare pentru publicul larg, s-a constatat un numar destul de redus de fani din Bucuresti care au accesat site-ul www.frbaschet.ro pentru a-si exprima optiunea de vot. In aceasta situatie, tinand cont de aceste aspecte, de pozitionarea geografica a municipiului Brasov dar si de emulatia crescanda pentru jocul de baschet in randul publicului brasovean (cauzata si de evolutia buna a echipei CSU Cuadripol), FR Baschet a decis sa acorde orasului de la poalele Tampei organizarea meciului stelelor baschetului romanesc in 2009.

Evenimentul va include, pe langa meciul propriu-zis intre Selectionata Nordului si Selectionata Sudului, un concurs de aruncari de 3 puncte, spectaculosul concurs de slam-dunk si concursuri interactive cu publicul.
Marea supriza vine insa in deschiderea evenimentului, atunci cand publicul spectator si telespectator se va putea reintalni cu fostele glorii ale baschetului romanesc din anii '80-'90, care se vor duela intr-un meci demonstrativ.
Pentru aceasta intalnire de old-boys, au fost convocati urmatorii jucatori:

NORD: Mircea Cristescu, Marcel Tenter, Mihai Sinevici, Bruno Roschnasfsky, Robert Reisenbuchler, Horia Rotaru, Mihai Corui, Cornel Alecu, Costel Moscalu, Gabriel Mihailescu, Zoltan Gellert, Serban Sere. Antrenori: Octavian Serban si Dan Pavelescu

SUD: Titus Tarau, Nicolae Parsu, Dan Niculescu, Costel Cernat, Alexandru Vinereanu, Petre Branisteanu, Sorin Ardelean, Virigil Capusan, Florentin Ermurache, Anton Netolitzchi, Horia Paun, Marius Doba; Antrenori: Mihai Nedef si Dimitrie Lecca

Partida va fi arbitrata de fostii arbitri Marian Oprea si Marius Marinescu, in vreme ce comisarul partidei va fi Florin Balosescu.

Parteneri