imagine articol

Comunicat COVID-19: Încă două cazuri pozitive la U-Banca Transilvania, iar turneele de la Cupa României se amână

Cei șase jucători cu teste negative marți au fost restestați, alături de staff-ul tehnic, în cursul dimineții de joi, 15 octombrie. Drept urmare, alți doi baschetbaliști de la U-Banca Transilvania au fost depistați pozitiv cu SARS COV-2. 

Rezultatele testelor efectuate de ceilalți membri ai echipei au ieșit negative. În total, 10 componenți ai U-Banca Transilvania au fost depistați pozitiv. Cu alte cuvinte, infectați sunt Patrick Richard, David Vida, Modibo Diaby, Gregory Vargas, Karel Guzman, Justin Edwards, Dragoș Lungu, Ștefan Grasu, Szabolcs Santa, alături de antrenorul principal Mihai Silvășan. Cu toții se simt bine și sunt în izolare, iar Ștefan Grasu se află la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase pentru analize amănunțite.

De asemenea, în cursul acestei dimineți au fost testați și opt antrenori de la Academia U-BT. Toate rezultatele sunt negative. 

În altă ordine de idei, oficialii Federației Române de Baschet au convocat, în regim de urgență, o ședință care s-a desfășurat în sistem de videoconferință, cu prezența a 13 membri ai Consiliului Director. S-a decis, cu unanimitate de voturi, ca turneele de la Cupa României să fie amânate pentru o perioadă nedeterminată. 

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit