imagine articol

Calificati in sferturi

"U" Mobitelco a obtinut o victorie facila in deplasarea de la Rovinari, scor 94-75 (45-32), bifand si calificarea in sferturile de finala ale Cupei Romaniei. Echipa noastra a condus la diferente mari pe tot parcursul meciului, dand ocazia antrenorului Marcel Tenter sa ruleze tot lotul. Salutam revenirea pe teren a fundasului Miljan Medvedj, care s-a recuperat dupa accidentarea ce l-a tinut departe de teren in ultima perioada. Meciul s-a incheiat doar cu jucatorii romani pe teren.
Marcatori:
Energia - Griffin 19 puncte, Troupe 18, Barber 17, Tyner 11 si 4 pase decisive, Cole 6, Apostol 4.
"U" Mobitelco - Silvasan 18 (6x3), Lapuste 17 (3x3), 5 recuperari si 2 capace, Lawrence 16, Cuic 12, 4 rec si 3 pase decisive, Krstanovic 10, Medvedj 7, 2 interceptii si 4 pase decisive, Chetreanu 7, Jocovic 5, Santa 2.

Tragerea la sorti pentru meciurile din sferturi va avea loc luni, la sediul FR Baschet, incepand cu ora 12.00.

Declaratii

Marcel Tenter: "Sunt multumit, am avut o zi buna, revenirea lui Meda a dat multa cursivitatea jocului. Au fost procentaje bune si suntem pe un drum nou, dar un drum bun. Am rulat tot lotul si pot spune ca toti baietii au fost profesionisti si si-au indeplinit sarcinile. Dupa ce am avut diferenta de vreo 30 de puncte nu a mai contat deloc rezultatul si am inceput rularea jucatorilor, pentru ca mi se pare corect ca la astfel de meciuri sa aiba fiecare sansa de a juca si, totodata, de a testa cu totii formulele de joc".

Mircea Cristescu: "Ne aparam, asta e foarte bine, avem aparare buna, inchidem bine spatiile, iar spre deosebire de meciul tur, azi ne-a intrat si mingea in atac, de aici diferenta mare de scor. Ii felicit pe toti baietii, ma bucur de revenirea lui Meda. S-a vazut ca am jucat cu conducator de joc de meserie. M-a bucurat sa-l vad si pe Santa la final, care in doar doua minute, a marcat, a facut doua recuperari si a pus si un capac".

Parteneri