imagine articol

Brandyn Curry se recuperează în Serbia

Brandyn Curry s-a accidentat grav în luna septembrie, atunci când U-Banca Transilvania disputa meciuri de pregătire în Serbia. Americanul a suferit o fractură a condilului lateral și a fost supus imediat unei intervenții chirurgicale. Recuperarea sportivului este lungă și anevoioasă, iar clubul nostru apelat și la ajutorul specialiștilor sârbi. 

Branko Ćuić, directorul sportiv executiv de la U-Banca Transilvania, a oferit informații legate de recuperarea lui Brandyn, cu ocazia unei conferințe de presă.

„Brandyn Curry este încă jucătorul nostru, nu am renunțat la el. Ne bazăm pe el să ne ajute la finalul campionatului. Recuperarea lui nu a decurs așa cum ne-am dorit noi și cum ar fi vrut toată lumea. Am făcut totuși un pas înainte pentru a ajunge acolo unde ne propunem din punct de vedere al recuperării. Curry se află de zece zile în Serbia, la o clinică de recuperare foarte cunoscută. Domnul Vujošević a colaborat cu această clinică inclusiv atunci când antrena la Partizan. Medicii lor lucrează cu lotul național al Serbiei și sunt recunoscuți în lumea baschetului. Primim rapoarte zilnice despre progresul lui Brandyn. Se ocupă de el un staff din Serbia și avem speranța reală că va reveni la potențialul lui. Avem răbdare cu el, este un profesionist 100%. Mai în glumă mai în serios, i-am spus că nu provine dintr-o familie bogată, însă a reușit să joace baschet la nivel înalt. A terminat și Harvard, ceea ce nu este deloc ușor. I-am promis că vom trece împreună peste această situație și că o să revină să ne ajute. La ora actuală, Brandyn se află în Serbia, la Belgrad. Muncește la acea clinică peste 8 ore pe zi. A trecut mai bine de o săptămână de când a ajuns în Serbia. Curând vom afla data exactă când va reveni pe teren”, a declarat Ćuić.

Parteneri