imagine articol

Baschetbaliștii cu teste negative vor relua de marți antrenamentele

Componenții U-Banca Transilvania cu teste negative au fost supuși din nou testărilor RT-PCR în cursul zilei de luni, 19 octombrie. Din fericire, cei patru jucători, precum și componenții staff-ului, sunt în continuare negativi.

Drept urmare, aceștia vor relua începând de astăzi antrenamentele, clubul nostru primind acordul din partea Direcției de Sănătate Publică. La antrenamentul de marți seara vor fi prezenți baschetbaliștii Nandor Kuti, Tudor Șomăcescu, Donatas Tarolis și Andrija Stipanović. Lor li se vor alătura juniorii U18 Alexandru Turdean, Darius Coste și Alexandru Pașca, care au fost, la rândul lor, testați.

Totodată, Karlo Žganec a primit un rezultat negativ la testare și își continuă procesul de recuperare după intervenția chirurgicală la umăr.

Mihai Silvășan și baschetbaliștii cu teste pozitive se află în continuare în izolare la domiciliu. Cu toții se simt bine și speram să revină în curând în angrenajul echipei.  

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit