imagine articol

Avantaje la achiziționarea biletelor online

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu BC Balkan Botevgrad. U-Banca Transilvania joacă prima partidă pe teren propriu din faza grupelor FIBA Europe Cup împotriva campionilor Bulgariei. Disputa are loc marți, 29 octombrie, cu începere de la ora 19:00, în Sala Sporturilor "Horia Demian".

Fanii care achiziționează bilete online, până inclusiv duminică, 27.10.2019, au șansa să câștige:

  • un Abonament Acces General pentru sezonul 2019-2020
  • un maiou de joc personalizat
  • o minge semnată de echipa noastră

➡ concursul este organizat sub formă de tombolă➡ sunt eligibile pentru concurs toate persoanele care achiziționează bilete online de pe platforma până duminică, 27 octombrie 2019, ora 23.59.➡ premiile sunt acordate prin extragere, prin intermediul platformei random.org și se acordă în ordinea menționată mai sus.➡ pentru respectarea regulilor GDPR, în extragere intră codurile de bare de pe biletele emise online.➡ codurile de bare câștigătoare vor fi anunțate pe pagina de Facebook U-BT Cluj-Napoca, luni, 28 octombrie, ora 12.00, iar câștigătorii sunt rugați să ne contacteze pe pagină pentru a intra în posesia premiului. În cazul în care nu suntem contactați, prezentatorul va anunța codurile câștigătoare la meciul de marți.

Prețurile biletelor:

  • 10 lei online pe http://bit.ly/UBT-vs-Balkan
  • 12 lei la casa de bilete din BTarena
  • 50% reducere pentru elevi (copii de la 6 ani), studenți și pensionari. Oferta este valabilă doar la achiziționarea biletelor de la casieria bilete.ro din incinta BTarena;
  • Gratuitate pentru copiii cu vârsta de până la 6 ani, fără a fi asigurat locul pe scaun;
  • Gratuitate pentru persoane cu dizabilități: abonamentele se pot ridica de la casa de bilete în baza cărții de identitate și a certificatului de handicap.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit