imagine articol

Aurora Dragoş va face angajarea la meciul cu Enisey Krasnoyarsk

Clubul nostru continuă tradiţia de a invita oameni speciali să facă angajarea la meciurile de pe teren propriu. Startul partidei de miercuri cu Enisey Krasnoyarsk va fi dat de Aurora Dragoş, una dintre cele mai mari baschetbaliste ale României. 

Aceasta a fost componentă de bază a echipei Universităţii Cluj-Napoca, alături de care a câştigat 10 titluri consecutive. A jucat la „U” între 1983 şi 1996, fiind desemnată de şase ori cea mai bună jucătoare a României. Totodată, a reuşit meciuri impresionante în Cupa Campionilor Europeni.

La echipa naţională, Aurora Dragoş a fost titulară mai bine de un deceniu şi a participat la două turnee finale ale campionatului european. S-a transferat ulterior în Grecia şi a evoluat la Triamvos Atena. După retragerea din activitatea sportivă, Aurora Dragoş a fost, pentru o perioadă, şi vicepreşedinte al Federaţiei Române de Baschet. 

Aurora Dragoş a fost desemnată în 1998 maestră emerită a sportului şi antrenează la ora actuală grupe de copii ale academiei noastre.

Sursa foto: Transilvania Reporter

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit