imagine articol

Atleta Bianca Răzor va face angajarea la meciul cu Sibiu

Atleta clujeană Bianca Răzor va face angajarea la meciul U-Banca Transilvania - CSU Atlassib Sibiu, care va avea loc miercuri, 30 martie, de la ora 19.00, la Sala Polivalentă.

Bianca Răzor a câştigat, împreună cu ştafeta de 4X400 de metri a României, medalia de bronz la Campionatul Mondial de sală de la Portland, în urmă cu două săptămâni. Din ştafeta României au mai făcut parte atletele Adelina Pastor, Mirela Lavric și Andreea Miklos. Bianca Răzor este calificată la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din acest an. La Jocurile Olimpice de Tineret din 2010, Biana Răzor a cucerit o medalie de argint în proba de 400 de metri şi o medalie de bronz cu ştafeta de 4X400 mixt. Tot în anul 2010, atleta clujeană a câştigat medalia de argint la 400 metri din cadrul Campionatului Mondial de Tineret U20 din Canada. În anul 2011 a câştigat aurul la Campionatele Europene de U20 de la Tallin.

Bianca Răzor a fost legitimată la CSȘ Viitorul Cluj-Napoca, iar în prezent concurează pentru Steaua Bucureşti.

Bilete online pentru meciul U-Banca Transilvania - CSU Atlassib Sibiu pot fi achiziţionate aici.

Programul la casa de bilete:

  •     Marţi: de la ora 10.00 - 18.00 la intrarea Media/Birouri (strada Uzinei Electrice)
  •     Miercuri: de la ora 10.00 - 20.00 la casa de bilete a Sălii Polivalente

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit