imagine articol

Apel către suporteri!

Clubul nostru, în dorința de a ne ridica mereu la înălțimea așteptărilor clujenilor și de a impune marca “Baschet à la Cluj” în baschetul românesc, de a ne pune numele pe lista campionilor, îi invită să vină alături pe toți cei care pot contribui la performanțele sale. Prieteni și colaboratori, autorități și suporteri, toți sunt importanți, toți pot să ajute la atingerea celor două obiective ale anului 2016 - Cupa României și titlul de campioană națională.

De aceea, avem nevoie să ne fiți alături cu toții, fără rezerve!

Îi invităm mai ales pe suporterii ”U”, galeria de suflet a Clujului universitar, ca fără reținere și fără resentimente sa fie alături de noi! Să răsune Sala Polivalentă de acel “Haide U” vibrant, de minunatul “Slavă ție, studenție”, astfel încât jucătorii să prindă aripi, să pară că sunt mai mulți, că sunt mai înalți, mai puternici și cu sufletul mare!

Credem că acest lucru este ceea ce ne lipsește pentru a fi din nou campioni! Și credem că acest lucru poate fi și merită a fi făcut.

Vă așteptăm cu drag!
Haide ”U”!

Președinte ACS U-BT Cluj-Napoca
Prof.dr. Marius Bojiță

Vicepreședinți,
Nicolae Tarcea și Mircea Cristescu

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit