imagine articol

Andrei Mandache se desparte de U-Banca Transilvania

Andrei Mandache nu va mai face parte din lotul echipei in sezonul urmator. Decizia a fost luata de comun acord intre staff-ul tehnic al echipei si jucator.

Marcel Tenter: "Ii multumim lui Andrei Mandache pentru sezonul petrecul la noi si ii uram mult succes la noua lui echipa. Staff-ul tehnic, impreuna cu conducerea clubului, am hotarat sa dam mai mult credit juniorilor si jucatorilor tineri din cadrului clubului. Ne dorim sa ii acordam mai multe minute de joc lui Nandor Kuti, dar nu numai lui. Dorim sa ii incurajam si sa ii sustinem, astfel, pe numerosii juniori ai clubului nostru, rolul lor va fi mult mai mare decat pana acum". 

Andrei Mandache: "Acest sezon pe care l-am petrecut alaturi de U-Banca Transilvania a fost unul foarte interesant din multe puncte de vedere. Primul ar fi ca am jucat pentru o echipa la care eu mi-am dorit sa ajung de ceva vreme, pe de alta parte m-am intors "acasa", pentru ca copilaria mi-am petrecut-o in Cluj, in cartierul Manastur. Sezonul acesta a fost unul cu multe urcusuri si coborasuri, sezon care din pacate s-a terminat prematur din punctul meu de vedere. Atat eu, cat si familia mea ne-am simtit foarte bine la Cluj. Baiatul meu cel mare s-a adaptat mai repede decat ne asteptam noi. Orasul si oamenii sunt foarte calzi si prietenosi si ne-au creat un confort extraordinar! In urma unei discutii cu cei din conducerea clubului, mi-a fost prezentat un proiect pentru sezonul urmator in care rolul meu era mult mai mic fata de cel pe care l-am avut sezonul trecut. Prin urmare, decizia mea a fost sa imi continui cariera in alta parte".

Ii multumim pentru sezonul petrecut alaturi de noi si ii uram mult succes in cariera!

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit