imagine articol

AMICAL: CSU Sibiu - "U" BT Mobitelco 77-88

CSU Sibiu - "U" BT Mobitelco 77 - 88 (21-24, 23-24, 16-19, 17 -21).

Echipa noastra a castigat Memorialul "Elemer Tordai" de la Sibiu.

Echipa noastra a inceput partida in formula Silvasan, Baciu, Sparks, Medvedj si Cuic.

Marcatori "U Mobitelco BT:Cuic 26 (7 recuperari, 4x3 din 4 aruncari), Medvedj 15 (4 pase decisive, 5x3 din 8 aruncari), Sparks 13 (8 recuperari), Baciu 6 ( 5 recuperari), Pop 5, Lalovic 9 ( 3 recuperari).

Cei mai buni marcatori de la CSU Sibiu au fost: Austin 15,  Nelson 14, Calota 14, Kruev 11.

Dorin Pintea: "Felicit inca o data intreaga echipa pentru modul cum s-au daruit pe teren in aceste zile la Sibiu.  Baietii au demonstrat ca au spirit de echipa, au aratat ce inseamna placerea de a juca. A fost un meci foarte greu in fata unei echipe foarte bune. Am obtinut o victorie in conditiile in care am jucat fara toate cele trei extreme, Kuburovic, Hargorve, usor accidentati si Pogacean, care a facut febra. Am aratat astazi ce inseamna sa joci simplu si eficient".

Branko Cuic: "A fost un turneu important pentru noi, pentru ca am vrut sa aratam ca noi am muncit mult in perioada aceasta, am muncit pentru a lega relatiile de joc. Chiar daca rezultatul nu a fost o prioritate pentru noi, am reusit sa castigam trei meciuri in fata a trei echipe bune din campionatul Romaniei. Sunt bucuros pentru mine, pentru echipa, antrenori si pentru conducere pentru acest trofeu, pentru ca acesta ne da incredere pe viitor in fortele proprii. Cred ca noi am aratat drumul pe care vrem sa mergem si cred ca, impreuna cu fanii si cu toata lumea de la Cluj, vom reusi sa facem lucruri mari. Sigur, inca mai avem multe lucruri de corectat, dar suntem o echipa matura si desteapta si cu siguranta ne vom imbunatati jocul".

In acest meci nu au jucat joaca Kuburovic si Hargrove, usor accidentati. Conducerea tehnica a preferat sa ii menajeze pentru aceasta partida pentru a nu risca accidentari mai grave. Kuburovic are o mica intindere, iar Hargrove a calcat stramb si resimte durere, insa nu este vorba de entorsa.

FOTO: pagina de Facebook a lui Branko Cuic

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit