imagine articol

Aleksandar Rašić: ”Trebuie să câștigăm toate meciurile de acum înainte”

U-Banca Transilvania se pregătește pentru jocul de vineri, 6 aprilie, cu CSM CSU Oradea, contând pentru etapa a 26-a a Ligii Naționale. 

Meciul a fost prefațat de o conferință de presă, la care au participat antrenorul principal Mihai Silvășan și căpitanul Aleksandar Rašič

ALEKSANDAR RAŠIĆ, jucător U-Banca Transilvania:

”Va fi un meci foarte dificil, ne cunoaștem reciproc foarte bine. Oradea este acum într-o formă foarte bună, dar noi trebuie să câștigăm acest meci, trebuie să câștigăm toate meciurile de acum înainte, mai ales că avem trei consecutive pe teren propriu. Acesta este primul dintre ele și trebuie să fim foarte concentrați, vrem să învingem pentru a fi pe primul loc la finalul sezonului regulat, înainte de Play-Off, acesta este obiectivul nostru acum”.

MIHAI SILVĂȘAN, antrenor principal U-Banca Transilvania:

”Nu ne permitem să ne gândim la toate cele trei meciuri care urmează pe teren propriu, de gândim acum numai și numai la cel cu Oradea. Ieri seară am făcut primul antrenament în care ne-am pregătit pentru acest meci, urmează antrenamentul din această seară, în care vom continua să pregătim meciul. Băieții înțeleg importanța meciului, înțeleg că Oradea este o echipă bună, sunt convins că vor fi foarte motivați și că vor da tot ce e mai bun în ei ca să câștigăm. Nu avem absolut nimic altceva în gând decât victoria! Trebuie să fim foarte concentrați, să intrăm încă din prima secundă cu o intensitate bună și cred eu că avem o șansă bună la victorie. Așteptăm publicul să vină la sală să ne susțină, avem nevoie de acest lucru, venim după o perioadă mai puțin fericită și chiar avem nevoie de toate forțele pentru a rămâne în față în lupta pentru primul loc la finalul acestei faze de Top 6” 

Partida U-Banca Transilvania - CSM CSU Oradea din etapa a 26 a Ligii Naționale (TOP 6) va avea loc vineri, 6 aprilie, de la ora 17.15, la Sala Sporturilor ”Horia Demian”, fiind televizată de postul Digisport. 

Parteneri