imagine articol

Alături de Asirom, U-Banca Transilvania are asigurat drumul spre performanță

U-Banca Transilvania se mândrește să aibă alături cei mai performanți parteneri. Ne bucurăm să continuăm împreună cu una dintre cele mai importante companii de asigurări de pe piață, cu peste 100 de ani de istorie în România.

Asirom este parte a unuia dintre cele mai mari grupuri de asigurări din Europa Centrală și de Est - Vienna Insurance Group.

Cu un portofoliu vast, care cuprinde produse de asigurare generale și de viață, partenerul clubului nostru oferă soluții de protecție pentru toate nevoile de asigurare: de la auto și locuință, până la sănătate, viață și economisire pentru viitor.

Mădălin Roșu, Președintele Directoratului Asirom

Ne bucurăm să susținem performanța U-BT în acest nou sezon. Spiritul lor de echipă, determinarea, perseverența și disciplina, calități care le-au adus în ultimii ani titlul de cea mai bună echipă de baschet din România, ne inspiră și pe noi să fim mai buni, mai sănătoși și să promovăm un stil de viață activ. Le suntem alături în drumul spre noi performanțe și le dorim succes în noul sezon!

De asemenea, Asirom pune accentul pe tehnologie și experiența în industrie, oferind asigurări moderne, adaptate nevoilor în continuă schimbare. Cu o rețea națională de 140 de agenții, 1.500 de agenți activi și numeroși parteneri externi, Asirom face asigurările simple și sigure și are ca misiune, zi de zi, să protejeze ceea ce contează cel mai mult pentru oameni.

HAIDE "U"
0

Parteneri