HAIDE "U"
0
imagine articol

Alături de AEGON avem asigurat drumul spre performanţă

seniori

U-Banca Transilvania continuă să aibă alături un partener de nădejde în drumul spre performanţă. Este vorba despre compania de asigurări de viaţă AEGON România, care va fi şi în acest sezon unul dintre sponsorii clubului nostru. Colaborarea a început în 2017 şi ne bucurăm că a fost una la înălţime. 

Mircea Cristescu, Vicepreședinte U-BT Cluj-Napoca

În ciuda contextului actual, care ne ține departe unii de alții, departe de fani și de toți cei care iubesc baschetul, legăturile puternice se mențin. Suntem onorați să continuăm și în acest sezon alături de Aegon România, un partener loial, puternic, care înțelege că dezvoltarea sportului este sustenabilă prin susținere pe termen lung. Aegon este un jucător solid pe piața asigurărilor de viață și pentru sănătate, dar și al pensiilor private. Decizia de a extinde parteneriatul reflectă modul în care U-BT și Aegon confirmă încrederea și dorința reciprocă de a continua să creeze împreună rezultate performante.

Sînziana Maioreanu, CEO Aegon România:

Ne bucurăm că putem continua să fim alături de U-Banca Transilvania și în această perioadă. Le urăm succes tuturor jucătorilor și întregului staff și multă sănătate, pentru a reuși și în acest sezon să aibă rezultatele extraordinare cu care ne-au obișnuit și, prin ele, să ne facă pe toți mai optimiști, mai încrezători și să învățăm că, într-un final, totul va fi bine. Anul trecut spuneam că disciplina, spiritul de echipă, pasiunea şi implicarea creează rezultate în absolut orice context, iar U-Banca Transilvania nu a făcut altceva decât să dovedească din nou acest lucru. Sunt un exemplu demn de urmat și pentru alt gen de echipe, cum suntem chiar noi, echipa Aegon. În aceste vremuri dificile, tocmai aceste valori au fost cele care ne-au ajutat să ne mobilizăm, să fim uniți și să ne adaptăm rapid la noua realitate pentru a continua să creăm rezultatele cu care ne-am obișnuit clienții și partenerii.

Cine este Aegon România

Aegon România face parte dintr-unul din cele mai mari grupuri financiare din lume, specializat în asigurări de viață, planuri de pensie și soluții pentru investiții. Aegon are, la nivel mondial, o tradiție de peste 170 de ani și este prezent în peste 20 de țări. În total, cei peste 29.000 de angajați ai companiei oferă servicii financiare pentru aproximativ 30 de milioane de clienți din Europa, Asia și America.

Aegon a intrat pe piața din România în 2007, prin divizia de pensii private, și în 2008, prin compania de asigurări de viață. În prezent, Aegon România are, în total, peste 1 milion de clienți și 150 de angajați. Aegon este compania care a lansat primul magazin online de asigurări de viață din România, www.aegonmarket.ro, unde majoritatea asigurărilor sunt dedicate celor preocupați de sănătatea lor și a celor dragi, dar și celor care vor să aibă un sprijin financiar în cazul unor accidente care duc la necesitatea unei intervenții chirurgicale și a unei perioade de spitalizare. 

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschKineticPeakVisit Cluj