imagine articol

Abonații U-Banca Transilvania, acces gratuit la România - Olanda!

Federația Română de Baschet a pus în vânzare tichetele de acces pentru jocul de săptămâna viitoare dintre echipele naționale de seniori ale României și Olandei, care se va disputa la Cluj-Napoca, la Sala Polivalentă. 

Abonații clubului nostru vor avea acces gratuit pe baza abonamentelor și își vor putea ocupa locurile imprimate pe cardurile de acces. Cei care doresc să își achiziționeze bilete, o pot face de pe platforma MyTicket (CLICK AICI) sau de la casa de bilete a Sălii Polivalente, în ziua meciului. 

Meciul România - Olanda, ce se va disputa duminică, 26 noiembrie, cu începere de la ora 19, face parte din campania de calificare la FIBA World Cup 2019.

”Vulturii” se reunesc în cursul zilei de luni, din delegație făcând parte antrenorul principal al U-Banca Transilvania, Mihai Silvășan, care ocupă postul de antrenor asistent pentru noul selecționer, Zare Markovski. În lotul de jucători se regăsesc sportivii noștri Giordan Watson, Rolland Torok și Kuti Nandor, iar în staff-ul tehnic a fost cooptat și kinetoterapeutul nostru, Adrian Resteman.

România este distribuită în Grupa D de calificare, alături de Italia, Croația și Olanda, primele trei clasate urmând să se califice în faza secundă a grupelor. 

Programul echipei naționale în această fereastră de calificări va cuprinde două meciuri:

  • 24 noiembrie 2017, ora 21.15: Italia – Romania (Torino, transmis in direct de DIGI SPORT)
  • 26 noiembrie 2017, ora 19:00Romania – Olanda (Cluj-Napoca, transmis in direct de DIGI SPORT)

Detalii complete găsiți pe site-ul Federației Române de Baschet (CLICK AICI)

Parteneri