imagine articol

Abonații au opțiunea de Check-out: pot elibera locul la meciurile la care nu participă

Cu entuziasm, te anunțăm că avem o veste importantă, care îmbunătățește experiența noastră colectivă la meciurile de baschet: introducerea opțiunii de check-out pentru locurile abonaților în cazul în care din diverse motive nu pot participa la meciuri.

Acest proces este simplu și oferă posibilitatea de a elibera locurile abonaților, permițând altor suporteri să se bucure de atmosfera meciurilor noastre. Opțiunea de check-out va fi disponibilă în ambele săli, pentru fiecare meci în parte.

Sala Sporturilor “Horia Demian” are capacitate redusă, deci fiecare loc devine extrem de important, iar implicarea ta poate face diferenţa. 

De ce este important să te implici în procesul de check-out?

  1. Oportunitatea pentru alți fani: Eliberând locurile neutilizate, oferi șansa altor suporteri să fie prezenți la meci și să se bucure de baschet.
  2. Sala va fi mai animată: Cu fiecare loc ocupat suntem mai uniți, iar atmosfera devine mai intensă și motivantă pentru echipa noastră.
  3. Responsabilitate față de comunitate: implicarea ta în procesul de check-out este dovada responsabilității față de comunitatea noastră de fani. Contribuția fiecăruia dintre noi la spiritul colectiv ne face "U"nici.

Cum poți să faci check-out dacă nu ajungi la meci?

  1. Intri pe pagina de check-out până cu cel târziu 12 ore înainte de ora începerii meciului.  
  2. Introduci codul de bare de pe abonament şi adresa de mail pe care a fost emis abonamentul (în cazul abonamentelor de grup) 
  3. Alegi meciul/meciurile la care nu poți participa 
  4. Primeşti un link de confirmare (valabil 60 de minute) pe adresa de mail şi confirmi solicitarea.

În cazul în care întâmpini dificultăţi, îţi stăm cu drag la dispoziţie pe fanzone@u-bt.ro

 

Apreciem implicarea și susținerea ta necondiționată. Împreună, putem face din fiecare meci o experiență de neuitat pentru noi toți, suporteri și echipa pe care o iubim.

 

HAIDE "U"
11

Parteneri