imagine articol

A sasea victorie

"U" Mobitelco Cluj - BC Gladiator Cluj 93-78 (38-34).

Marcatori

"U" Mobitelco - Lawrence 24 puncte si 8 rec, Krstanovic 19 si 8 rec, Silvasan 17 si 6 pase decisive, Jocovic 8, 14 rec si 4 capace, Chetreanu 7, Cuic 6, 5 rec si 8 pase decisive, Medvedj 5, 8 rec si 4 pase decisive, Lapuste 5 si 5 rec, Muntean 2.

BC Gladiator - Dawson 24 puncte si 5 pase decisive, Howard 22 si 5 pase decisive, Levine 21, 10 rec si 5 pase decisive, Melnik 7 si Craciun 4 si 5 rec.

Declaratii

Marcel Tenter: "Ma bucur ca in Cluj sunt doua echipe competitive de baschet in prima divizie. A fost un meci gustat de spectatori, ma bucur pentru victoria de astazi, insa trebuie sa fim atenti cum abordam meciurile urmatoare. Ne asteapta o perioada extrem de grea in cupele europene, cu un program incarcat."

Bruno Roschnafsky: "Din pacate pentru baietii mei emotiile au fost prea mari. Am ratat foarte mult, atat la libere cat si din faze de joc. Sunt multumit, insa, pentru ca s-au luptat pana la final. A fost o reclama buna pentru baschetul clujean. Vreau sa multumesc publicului, ii asteptam si la meciurile noastre."

Declaratii preluate de pe www.citynews.ro.

Foto: Nagy Melinda.

Parteneri